Món Esport
El Barça renova Ansu Fati fins al 2027
  • CA

El Futbol Club Barcelona ha anunciat la renovació del jove davanter guineà Ansu Fati. El seu nou contracte el mantindrà vinculat amb l’entitat blaugrana durant les pròximes cinc temporades i mitja, és a dir, ha renovat fins al 2027. La seva clàusula de rescissió serà de 1.000 milions d’euros. D’aquesta manera, iguala la mateixa que té Pedri González, cosa que indica, de forma clara, que el Barça fonamenta el seu equip del futur en aquests dos futbolistes. No han transcendit detalls del sou d’Ansu, tot i que el seu contracte ha d’haver estat millorat de forma substancial.

De la mateixa manera que va succeir amb Pedri, el club formalitzarà la signatura del jove davanter guineà com si es tractés del fitxatge d’una gran estrella. Se celebrarà un acte que es podrà seguir per la televisió oficial de l’entitat blaugrana, on el president Joan Laporta escenificarà el moment de la rúbrica del nou contracte d’Ansu. Posteriorment, hi haurà una roda de premsa del president i el futbolista, on també s’espera que hi participin el vicepresident primer, Rafa Yuste, i el director de l’Àrea de Futbol, Mateu Alemany. L’esdeveniment tindrà lloc a l’Auditori 1899, al mateix recinte del Camp Nou.

Ansu Fati és la gran esperança ofensiva dels culers. Després d’haver estat gairebé un any sencer lesionat, ha tornat al mateix nivell excels al qual havia acostumat els espectadors del Camp Nou les dues darreres temporades. Va debutar amb 16 anys sota les ordres d’Ernesto Valverde el 2019. Amb Quique Setién va perdre protagonisme, però Ronald Koeman ha tornat a confiar en ell i Ansu ha respost. En els 48 partits que ha disputat com a blaugrana, ha marcat 15 gols i ha repartit 3 assistències. Si les lesions el respecten i manté la mateixa progressió que ha demostrat fins ara, es preveu que sigui un futbolista que marqui un abans i un després a la història del club. Actualment ja llueix el dorsal número 10, heretat directament de Leo Messi.



Més notícies
Ronald Koeman, entrenador del Barça | FC Barcelona
El càsting de davanters de Koeman abans del clàssic no obté guanyador
Notícia: El càsting de davanters de Koeman abans del clàssic no obté guanyador
Comparteix
L'holandès s'ha emprenyat amb el seus atacants constantment durant tot el partit
El Barça celebra un gol | Europa Press
El Barça salva la seva primera ‘final’ de la Champions (1-0)
Notícia: El Barça salva la seva primera ‘final’ de la Champions (1-0)
Comparteix
Els blaugranes sumen els tres primers punts de la fase de grups contra un fluixíssim Dinamo de Kíev

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a octubre 20, 2021 | 23:43
    No volem inadaptats a Can Barça octubre 20, 2021 | 23:43
    D'ara fins el 2027 mira si té temps per aprendre la llengua del país. Aviseu-lo de que el Consorci per a la Normalització Lingüística organitza cursos de llengua catalana presencials i a distància molt arreglats de preu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa