Món Esport
Laporta i Ansu es fan un embolic i revelen la data de retorn del futbolista

El davanter guineà del Futbol Club Barcelona Ansu Fati ha estat el gran protagonista de la presentació del llibre Relats solidaris de l’esport, el qual ell apadrina per recaptar fons per a la Fundació Pallapupes. Més enllà de participar de l’acte, Ansu també ha respost algunes preguntes de la premsa, cosa que ha fet en català. També ho ha fet el president del Barça Joan Laporta, qui ha acompanyat el futbolista en tot moment. i justament en les declaracions creuades entre tots dos s’ha acabat revelant la seva data de retorn.

Joan Laporta posa data al retorn d’Ansu Fati

Malgrat que Ansu ha dit que “no sé quan podré tornar”, Laporta l’ha contradit i ha posat una data molt clara per al dia en què tornarà a trepitjar els terrenys de joc amb la samarreta blaugrana: “A mi m’han dit que ja estàs recuperat, però volen esperar uns deu o quinze dies més perquè es consolidi”. A partir d’aquí, Ansu ha hagut de reconèixer que fins i tot seria possible que arribés a entrar a la convocatòria per al partit del Barça contra el Cadis de dilluns vinent, “amb treball tot és possible”, però ha insistit que ell no vol córrer: “Tot dependrà de com em vagi trobant i de com em vegi l’entrenador i els preparadors físics. Lesionar-se mai no és fàcil i és el pitjor per a un jugador. S’ha de mirar endavant i treballar molt”. Finalment, Laporta li ha acabat aconsellant que “no tingui pressa per tornar”.

Ansu Fati, el millor fitxatge per al Barça

Més enllà d’aquesta anècdota que ha acabat revelant la data de retorn d’Ansu, Laporta també s’ha desfet en elogis cap al davanter guineà. De fet, ha arribat a dir que no cal que aquest estiu fitxin cap estrella per a la davantera, ja que “tenim el millor, que és l’Ansu, em fan riure quan em diuen que s’ha d’incorporar un crack. Tot el que ha dit del futbolista ha estat molt positiu i fins i tot ha dit meravelles de la seva actitud fora de la gespa: “El teu somriure és magnífic i transmets emocions molt boniques”.



Més notícies
Ansu Fati, durant la presentació d'un llibre | Europa Press
Ansu Fati deixa tothom bocabadat amb el seu nivell de català
Notícia: Ansu Fati deixa tothom bocabadat amb el seu nivell de català
Comparteix
El davanter del Barça, nascut a Guinea Bissau, ha fet una roda de premsa en català
Miralem Pjanić, en la seva presentació com a jugador del Barça | Europa Press
Afegeixen una nova pedra a la motxilla de Laporta
Notícia: Afegeixen una nova pedra a la motxilla de Laporta
Comparteix
El Besiktas no comptarà amb Pjanić a partir de l'estiu, i el president blaugrana li haurà de buscar un nou destí

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pompeu Fabra a abril 13, 2022 | 07:32
    Pompeu Fabra abril 13, 2022 | 07:32
    On està el pesat del Consorci ara? Que surti de la cova, va!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa