Món Esport
Alèxia revela que la salut mental gairebé la fa deixar el Barça

Alèxia Putellas, capitana del primer equip femení del Futbol Club Barcelona, està a punt de comandar el seu conjunt a una data històrica: per primera vegada, les culers jugaran al Camp Nou amb públic i ho faran contra l’etern rival de la institució, el Reial Madrid, en el duel corresponent a la tornada dels quarts de final de la UEFA Women’s Champions League. A més a més, totes les entrades estan venudes, per tant, es preveu que sigui el partit de futbol femení amb més espectadors a les graderies de la història de l’Estat espanyol i fins i tot es podria arribar a superar el rècord absolut, que correspon als 90.195 aficionats que van viure la final del Mundial de 1999 entre els Estats Units i la Xina.

Les sensacions d’Alèxia Putellas abans d’aquest partit històric

És per això que Alèxia Putellas ha parlat amb diversos mitjans de comunicació i ha expressat les seves sensacions respecte a aquest partit. Està molt emocionada i considera que “pot marcar l’inici d’una nova era”, ja que considera que per acabar de consolidar l’esclat del futbol femení, és important que hi hagi una imatge històrica en un gran escenari, com pot ser el Camp Nou. A més a més, creu que pot ser un mirall fantàstic per a les noves generacions de nenes futbolistes: “En un futur, moltes nenes que vegin aquest partit voldran ser com nosaltres”.

La salut mental va estar a punt de capgirar la carrera d’Alèxia Putellas

Ara bé, si ara Alèxia es troba en un gran moment de la seva carrera -cal recordar que és la Pilota d’Or-, no tot han estat flors i violes. De fet, en una entrevista amb Yo Dona ha confessat que va estar a punt de deixar el Barça per problemes de salut mental: “No podia més i em vaig plantejar fer un pas al costat o marxar, ja que no volia perjudicar el club que estimo”. Tanmateix, una xerrada amb un directiu esportiu del Barça la va fer canviar d’opinió: “Em va demanar que no marxés i això em va tranquil·litzar”.



Més notícies
Les jugadores del Barça celebren un gol contra el Madrid | FC Barcelona
Alèxia es menja el Madrid en l’aperitiu al di Stéfano (1-3)
Notícia: Alèxia es menja el Madrid en l’aperitiu al di Stéfano (1-3)
Comparteix
El Barça remunta en el preludi de la festa al Camp Nou de la setmana vinent
L'àrbitra del Madrid-Barça mostra una targeta groga | Europa Press
El futbol femení comença a adquirir mals hàbits del futbol masculí
Notícia: El futbol femení comença a adquirir mals hàbits del futbol masculí
Comparteix
Un penal polèmic assenyalat a favor del Barça en el partit de Champions contra el Madrid està generant molt soroll

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa