Món Esport
Alexia Putellas no assimila el que ha passat als premis The Best

Poques veus més autoritzades hi ha per parlar de futbol que Alexia Putellas. Seu ha sigut el nom propi del darrer any. Ha fet història. Ha liderat un Barça campió de tot i ha obtingut la Pilota d’Or. Per tant, amb tot mereixement la molletana també va guanyar d’ahir el premi The Best de la FIFA. Però ho va fer en una gala surrealista. I és que després de la votació, no s’ha inclòs cap futbolista del club blaugrana a l’onze ideal de l’any. I, en aquest sentit, Putellas està impactada.

En la roda de premsa prèvia al Barça-Reial Madrid de semifinals de Supercopa, la catalana ho ha lamentat: “És una mica impactant el resultat que ha sortit en l’onze ideal, decidit per les futbolistes. No hi ha cap futbolista del Barça, després del nivell al qual es va arribar l’any passat i d’aconseguir els títols que es van aconseguir… però tampoc n’hi ha cap del Canadà! I van aconseguir l’Or Olímpic”. La capitana blaugrana atribueix aquest surrealisme a “la manca de visibilitat. Jo crec que quanta més oferta hi hagi per veure pel que fa a partits, molta més gent podrà veure el que fem al terreny de joc. Fins i tot les futbolistes. De vegades és complicat veure segons quin partit”.

Tant la blaugrana com al seu club els ha sorprès, doncs, l’absència de la mateixa Putellas o de futbolistes també amb papers destacats en la consecució del triplet, com Jennifer Hermoso, Lieke Martens o Sandra Paños. També commouen les absències de les canadeses Christine Sinclair (Thorns FC estatunidenc), Ashley Lawrence (Paris Saint-Germain) o Jessie Fleming (Chelsea FC), tal i com ha comentat la mateixa Alèxia, i que sí que van obtenir posicions de prestigi en la classificació de la Pilota d’Or del mateix 2021.

A més, en la mateixa roda de premsa, Putellas també ha criticat la deixadesa de la Federació Espanyola de Futbol, pel fet que a cinc dies de la final de la Supercopa, que podrien disputar les blaugranes contra Llevant o Atlètic de Madrid si eliminen el Reial Madrid, encara no hagi establert un horari. Putellas ha recordat que “hem de donar facilitats a l’afició que ens vol veure. Aquesta planificació a última hora no és possible“. Per contra, ha valorat la bona organització del seu club respecte a la celebració del Barça-Madrid femení del proper 30 de març i s’alegra perquè “la gent ha respost bé”.



Més notícies
Lluís Cortés, amb Alèxia Putellas | Europa Press
Indignació al Barça després de la vergonyosa gala de la FIFA amb el femení
Notícia: Indignació al Barça després de la vergonyosa gala de la FIFA amb el femení
Comparteix
Xavi Budó, director de les seccions esportives del club, ho considera "injustificable"
Putellas guanya el The Best FIFA en una gala insultant per al Barça femení
Notícia: Putellas guanya el The Best FIFA en una gala insultant per al Barça femení
Comparteix
Cap de les jugadores blaugranes ha entrat a l'onze ideal i Cortés també s'ha quedat sense premi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa