Món Esport
VÍDEO | Putellas viu un dels moments més emotius del futbol femení català
  • CA

La capitana del primer equip femení del Futbol Club Barcelona, Alèxia Putellas, ha tornat a recollir un premi després de liderar el Barça al triplet aquesta temporada passada. Concretament, a la Gala de les Estrelles de la Federació Catalana de Futbol, la molletana ha estat guardonada com a millor futbolista catalana de l’any. És un nou reconeixement, després que hagi estat escollida millor jugadora del món a la Pilota d’Or de France Football, o que hagi rebut la Creu de Sant Jordi, entre altres premis.

Tanmateix, aquest ha tingut un moment especialment emotiu, ja que qui li ha entregat el guardó no ha estat cap superestrella del futbol o alguna persona famosa, sinó que ha estat Leyre Leiva, una nena de nou anys que es va fer viral al programa d’Antena 3 Ahora caigo quan va explicar que Alèxia era la seva referent. Totes dues s’han mostrat molt emocionades per aquest moment tan especial. Leyre Leiva actualment és jugadora de les categories inferiors del Futbol Club Barcelona.

D’altra banda, també hi ha hagut altres premis destacats en aquesta gala. El tècnic del Manchester City Pep Guardiola ha estat escollit com a millor entrenador català de l’any i ha dirigit un missatge a l’afició del Barça: “Tots els equips passen per alts i baixos”. El davanter del Vila-real Gerard Moreno ha rebut el guardó a millor futbolista masculí de l’any, mentre que Nico Melamed, de l’Espanyol, ha estat reconegut com a futbolista revelació en categoria masculina i Bruna Vilamala, del Barça, en categoria femenina. De fet, Moreno i Putellas han rebut un premi doble, ja que també han recollit una estatueta per haver estat els màxims golejadors catalans de l’any. El blaugrana Adolfo i Alicia Benete, del Móstoles, han estat escollits els millors jugadors de futbol sala i Javi Rodríguez, del Santa Coloma, el millor entrenador.



Més notícies
El Barça femení, al Camp Nou | FC Barcelona
S’activa una campanya perquè el Barça femení jugui al Camp Nou
Notícia: S’activa una campanya perquè el Barça femení jugui al Camp Nou
Comparteix
Xavier Puig, directiu responsable del futbol femení, ha confirmat que el club ho està estudiant
El sorteig de la Champions, abans de començar | UEFA
Barça-Madrid als quarts de final de la Champions
Notícia: Barça-Madrid als quarts de final de la Champions
Comparteix
Les blaugranes han tingut sort i tindran un camí que hauria de ser molt fàcil per a elles fins a la final

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa