Món Esport
S’activa una campanya perquè el Barça femení jugui al Camp Nou
  • CA

El primer equip femení del Futbol Club Barcelona ha quedat aparellat amb el Reial Madrid als quarts de final de la UEFA Women’s Champions League. Les blaugranes ja van guanyar les blanques aquesta temporada a la capital estatal, amb una exhibició de bon futbol, tot i que el marcador es va quedar curt a l’hora de reflectir el que s’havia vist sobre el terreny de joc (1-3). És per això que es tracta d’una eliminatòria força assequible per a les de Jonatan Giráldez, que a doble partit encara tindran menys probabilitats de quedar fora per una sorpresa del Madrid.

Tot i això, els culers s’han il·lusionat d’allò més amb aquest enfrontament, ja que l’etern rival de l’equip masculí es creuarà amb el femení en una eliminatòria molt important, amb l’opció probable d’una pallissa blaugrana. És per això que els aficionats han iniciat una campanya a les xarxes socials per fer pressió al club perquè la tornada, que serà a can Barça, es pugui jugar al Camp Nou. Això demostra la gran expectació que genera al dia d’avui el futbol femení i aquesta eliminatòria en concret i la sensació és que, certament, l’Estadi Johan Cruyff quedaria petit i poc prestigiós per una ocasió com aquesta. En aquest sentit, Xavier Puig, directiu responsable del futbol femení, ha confirmat a Catalunya Ràdio que l’opció de poder disputar aquest duel de tornada dels quarts de final de la Champions contra el Madrid està sobre la taula i que el club ja està estudiant com fer-ho.

A propòsit d’això, cal tenir en compte que no és adequat utilitzar el terme clàssic per referir-se als partits entre el Barça femení i les blanques, ja que això fa referència al futbol masculí. El Reial Madrid no havia apostat per al futbol femení fins a la darrera temporada i, per tant, poca cosa té de clàssica un duel com aquest. En tot cas, aquest terme s’hauria de fer servir per als partits de les blaugranes contra l’Atlètic de Madrid.



Més notícies
El sorteig de la Champions, abans de començar | UEFA
Barça-Madrid als quarts de final de la Champions
Notícia: Barça-Madrid als quarts de final de la Champions
Comparteix
Les blaugranes han tingut sort i tindran un camí que hauria de ser molt fàcil per a elles fins a la final
Joan Laporta, en roda de premsa | FC Barcelona
Els socis fan costat a Laporta, que supera el referèndum de l’Espai Barça
Notícia: Els socis fan costat a Laporta, que supera el referèndum de l’Espai Barça
Comparteix
Més de 48.000 socis han participat en la votació

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culer a desembre 21, 2021 | 06:31
    Culer desembre 21, 2021 | 06:31
    Si més no, juguen molt més bé elles que ells.
  2. Icona del comentari de: Sergi a desembre 21, 2021 | 10:25
    Sergi desembre 21, 2021 | 10:25
    Les dones al Camp Nou, elles són orgull culer i duen l´escut amb igual sentiment
  3. Icona del comentari de: odisea a desembre 21, 2021 | 12:34
    odisea desembre 21, 2021 | 12:34
    Pues ya es hora de jugar en el Estadi,lo hacen mejor que los petardos millonarios del otro equipo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa