Món Esport
Barça-Madrid als quarts de final de la Champions
  • CA

El sorteig dels quarts de final de la UEFA Women’s Champions League ha deixat un resultat molt morbós. El primer equip femení del Futbol Club Barcelona s’enfrontarà al Reial Madrid a doble partit amb l’objectiu d’arribar a les semifinals per revalidar el títol. D’aquesta manera, el que en categoria masculina es consideraria un clàssic tindrà lloc a la primera ronda d’eliminatòries de la Lliga de Campions. Ara bé, cal tenir en compte que el Madrid tot just disputa la seva segona temporada com a club de futbol femení, així que en aquest cas no s’hauria de parlar de clàssic. Això correspondria, més aviat, a un Barça-Atlètic de Madrid, dos equips amb molta més tradició.

En qualsevol cas, el Reial Madrid hauria de ser un oponent relativament senzill per a les blaugranes, malgrat que en una eliminatòria de la Champions no hi ha mai facilitats. Mentre que el Barça és el líder invicte de la Primera Iberdrola, les blanques estan completant una primera volta nefasta i es troben a mitja taula, a la vuitena posició, quan és un conjunt prefabricat per lluitar pel títol. A més a més, en el partit de Lliga que va enfrontar els dos equips, el qual es va disputar a inicis d’aquest mes de desembre, el Barça es va imposar amb claredat i va ser immensament superior.

Per tant, es pot parlar d’un sorteig favorable als interessos de les culers, sobretot si es té en compte que el guanyador d’aquesta eliminatòria Barça-Madrid, s’enfrontarà contra el guanyador de l’Arsenal-Wolfsburg. Les angleses ja van ser superades amb molta facilitat per les blaugranes a la fase de grups, mentre que les alemanyes són terceres a la Bundesliga i van entrar als quarts de final de la Champions de miracle. A l’altre quadre hi ha rivals molt més complicats, com l’Olympique de Lió, el París Saint-Germain o el Manchester City. Cap d’aquests equips s’enfrontarà al Barça fins a la final, si és que les de Jonatan Giráldez aconsegueixen arribar-hi.



Més notícies
Les jugadores del Barça celebren un gol | Twitter FC Barcelona
El Barça goleja fins i tot quan pateix (4-0)
Notícia: El Barça goleja fins i tot quan pateix (4-0)
Comparteix
L'equip blaugrana ha vist perillar el triomf tot i l'ampla diferència que reflecteix el marcador
Joan Laporta, en roda de premsa | FC Barcelona
Els socis fan costat a Laporta, que supera el referèndum de l’Espai Barça
Notícia: Els socis fan costat a Laporta, que supera el referèndum de l’Espai Barça
Comparteix
Més de 48.000 socis han participat en la votació

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep Maria a desembre 20, 2021 | 15:13
    Josep Maria desembre 20, 2021 | 15:13
    Quina estupidesa de donar-li importància al madrit!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa