Món Esport
El missatge d’Alèxia Putellas al barcelonisme en una jornada històrica

Alèxia Putellas va guanyar la Pilota d’Or per partits com el d’avui i com el de l’anada. A l’Alfredo di Stéfano, la catalana va anotar un doblet que va deixar grogui el Madrid. I avui, ha marcat un gol i ha liderat el joc blaugrana en una jornada històrica i una segona meitat contra el Madrid sublim. El Futbol Club Barcelona femení és a les semifinals de la Champions després d’haver eliminat el Madrid, amb un 5-2 al Camp Nou i un 8-3 en el global.

Després de celebrar el magistral triomf amb les 91.553 aficionades i aficionats que han omplert el Camp Nou, la capitana ha explicat, als micròfons de DAZN, que “no tinc paraules. Ha sigut súper màgic. Aquesta connexió… ens cantaven que “volem ser a Turí” [ciutat que albergarà la final de la UEFA Women’s Champions League]. Això és increïble. Només queda agrair-ho. No només amb paraules, sinó amb feina, cada dia, per competir cada partit. Anem a pel que ens demanen“.

Sobre el rècord mundial

Sobre el rècord mundial batut avui, Putellas reconeix que “quan es van exhaurir les entrades en només tres dies et quedes sorpresa. La gent té ganes de Camp Nou i de l’equip. Ens imaginàvem el rècord, però viure’l no té punt de comparació. Al bus vèiem les cares de l’afició, que tenia ganes de fer història, i quan hem vist que el camp estava ple… era el motiu per assolir les semifinals i oferir un bon joc”.

“Hi havia moltes nenes”

“És un motiu d’alegria. Hi havia moltíssima gent, moltes nenes, molta gent del Barça… això d’avui és històric“, ha afegit, abans de referir-se a un rival, el Madrid, que ha plantat cara malgrat que això no es vegi reflectit al marcador final de l’eliminatòria: “Sabem que el Madrid és un molt bon equip. Les seves jugadores són bones. Això és la Champions, i hi ha més nivell que mai. Qualsevol equip et posa les coses difícils. Al final no hi ha cap favorit per emportar-se el títol. Hi ha bons equips i bones jugadores: està tot igualat”.

El partit

El Barça ha golejat el Madrid amb el 5-2 esmentat. Mapi León ha avançat les seves sense voler, amb una centrada-xut que ha sorprès Misa. Olga Carmona, de penal, i Zornoza, amb una vaselina a Sandra Paños, han remuntat. Però el Barça, en un tancar i obrir d’ulls, ha fet la rèplica, mitjançant Aitana Bonmatí i Alèxia Putellas. Graham Hansen ha arrodonit la nit amb la maneta i després d’una excel·lent jugada i assistència de Fridolina Rolfö. L’equip de Jonatan Giráldez disputarà les semifinals de la competició contra el Wolfsburg o l’Arsenal, i el Madrid s’acomiada de la seva primera participació en la mateixa.



Més notícies
Les jugadores del Barça celebren un gol al Camp Nou | @FCBfemeni
Molt més que una maneta a l’etern rival (5-2)
Notícia: Molt més que una maneta a l’etern rival (5-2)
Comparteix
El Barça femení elimina el Madrid i passa a les semifinals de la Champions en una jornada històrica
El Camp Nou fa un mosaic | El Món
El Barça femení bat un rècord mundial i estratosfèric
Notícia: El Barça femení bat un rècord mundial i estratosfèric
Comparteix
L'equip de Jonatan Giráldez fa història a la Champions en un Camp Nou ple de gom a gom

Comentaris

  1. Icona del comentari de: MAGNÍFIC NOIES!!! a març 31, 2022 | 13:42
    MAGNÍFIC NOIES!!! març 31, 2022 | 13:42
    Ara només cal que no es polititzi ni entrin factors d’odi o envejes, que només fan que espatllar l’esport. Endavant dones, nenes, adolescents, àvies! Som a temps de fer coses ben fetes! Ja es demostrat que els homes som capaços de rebentar qualsevol cosa que toquem…

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa