Món Esport
Un exjugador del Barça confessa com va aprofitar-se del club

El Futbol Club Barcelona ha tingut futbolistes de tota mena. Ha comptat amb cracks mundials que han deixat una inesborrable empremta al club, amb joves que han vist com el somni d’arribar de La Masia al primer equip es feia realitat i amb futbolistes que han passat sense pena ni glòria. I a aquest darrer grup pertany el migcampista defensiu Alex Song. El camerunès, que va arribar al Barça procedent de l’Arsenal, ha reconegut que durant les dues temporades en les quals va estar a l’ombra de Sergio Busquets “m’importava una merda ser un ‘escalfabanqueta’ al Barça pels diners que guanyava”.

Segons va apuntar Song durant un directe d’Instagram del basquetbolista dels Toronto Raptors Pascal Siakam, quan el Barça li va oferir el contracte i va veure quant guanyaria, “no m’ho vaig pensar dos cops. Vaig veure que la meva dona i els meus fills tindrien vides més còmodes una vegada jo acabés la carrera”. Song també va comentar que “vaig parlar amb el director esportiu del Barça [Andoni Zubizarreta], que em va dir que no jugaria gaires partits. Pero no em va importar perquè sabia que em convertiria en milionari. No em va importar una merda ser un escalfabanqueta al Camp Nou pels diners que guanyava.

Song va arribar al club a canvi de 19 milions d’euros, i va estar-hi durant les temporades 2012/2013 i 2013/2014. Va disputar 63 partits, però va tenir un paper testimonial. Un rendiment força per sota del que s’esperava per part d’un futbolista que venia de brillar en un molt bon Arsenal. Tot i això, forma part de la nòmina de futbolistes que, a les ordres de Tito Vilanova i Jordi Roura, han guanyat el campionat de Lliga del club amb més punts de la història del club (i de la història de la Lliga, igualant amb el Reial Madrid de la temporada anterior, amb Mourinho). I l’ara jugador del Association Sportive Arta/Solar 7 gibutià en va ser partícep, en haver anotat un gol en la victòria del Barça al Saragossa per 2-1.



Més notícies
Ousmane Dembélé, durant un partit | Europa Press
Els tres escenaris que el Barça planteja a Dembélé
Notícia: Els tres escenaris que el Barça planteja a Dembélé
Comparteix
Un cop el francès ja ha comunicat al club que no renovarà, l'entitat blaugrana mou fitxa
Sergiño Dest, jugador del Barça | FC Barcelona
Dest es desespera amb Xavi i podria sortir del Barça
Notícia: Dest es desespera amb Xavi i podria sortir del Barça
Comparteix
El lateral dret no hauria encaixat bé la decisió de Xavi de desconvocar-lo al clàssic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa