Àlex Santos, nou director de comunicació del Barça

Va ser el cap de premsa de la candidatura electoral de Laporta

El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, continua fent canvis en l’estructura interna del club. Qui va ser el cap de premsa de la seva candidatura Estimem el Barça, es convertirà en director de comunicació de l’entitat blaugrana. Es tracta d’Àlex Santos, fins ara periodista de l’Agència EFE.

La seva tasca al capdavant de la comunicació de la candidatura electoral de Laporta va ser molt aplaudida i reconeguda. Santos es va encarregar de gestionar la premsa durant una campanya que es va allargar fins a sis setmanes més del previst, durant les quals Laporta va continuar fent actes i entrevistes.

D’aquesta manera, el nou president del club es continua envoltant de gent de confiança i que ja ha demostrat la seva vàlua en un càrrec de molta responsabilitat i torna a ocupar una plaça que havia quedat buida des del 2017. Per la seva banda, Santos ja mantenia un vincle amb el Barça des d’abans d’això i havia escrit la trilogia de L’Entorn, dedicada a diversos elements que envolten el club.

Més informació

Nou comentari