Món Esport
El Barça femení podria perdre una de les seves grans estrelles
  • CA

Aitana Bonmatí és una peça fonamental per entendre els èxits del primer equip femení del Futbol Club Barcelona. Malgrat que, després d’aconseguir el triplet, el mèrit en forma de premis se l’hagin endut jugadores com Alèxia Putellas o Lieke Martens, la migcampista de Sant Pere de Ribes és de les futbolistes amb més talent del conjunt dirigit per Jonatan Giráldez. Culer fins a la medul·la i gran admiradora de Johan Cruyff -per ell llueix el dorsal ’14’- , Bonmatí ja ha fet realitat el seu somni de triomfar com a blaugrana i és per això que, tenint en compte que el seu contracte finalitza l’estiu vinent, alguns clubs s’han decidit a temptar la migcampista catalana amb ofertes molt suculentes.

És el cas de l’Olympique de Lió i el Chelsea, dos dels grans equips del futbol femení europeu, sempre amb el permís del Barça. Segons avança el diari Sport, tots dos clubs li haurien fet arribar les seves propostes perquè l’estiu vinent abandonés Catalunya i marxés cap a França o cap a Anglaterra. Cal tenir en compte que les seves ofertes serien superiors a les del Barça, com a mínim pel que fa a les finances, i si bé no l’acompanyarien jugadores tan brillants com ara, ella seria la figura sobre la qual pivotaria tot el projecte esportiu. Aitana podrà començar a negociar amb el club que vulgui a partir de l’1 de gener.

Ara bé, cal tenir en compte que, segons explica RAC1, la prioritat de la migcampista garrafenca és renovar amb el Barça. Té una proposta damunt la taula per continuar com a blaugrana fins al 2025 i ella la veuria amb bons ulls, si bé encara no l’ha acceptat. El club culer és optimista pel que fa a mantenir el vincle amb Bonmatí i espera que la jugadora catalana pugui continuar engrandint la seva llegenda a can Barça.



Més notícies
Leila Ouahabi, durant un partit | FC Barcelona
El Barça femení no juga mai a mig gas (5-0)
Notícia: El Barça femení no juga mai a mig gas (5-0)
Comparteix
Les blaugranes han tancat una fase de grups perfecta amb una última victòria contra el Koge
Alèxia Putellas, capitana del Barça | Europa Press
El gest d’Alèxia Putellas que l’honora encara més
Notícia: El gest d’Alèxia Putellas que l’honora encara més
Comparteix
Ha renunciat al canvi de nom del Camp de Futbol Municipal de Mollet del Vallès

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jordi a desembre 17, 2021 | 18:09
    Jordi desembre 17, 2021 | 18:09
    Les alegrias q ens donaban el prime equip masculi del barsa ara san complicat ara sera el prime equip femeni q ens pot dona moltas alegrias el futbol femeni vizca catalunya i el barsa
  2. Icona del comentari de: Ivan i vénen a desembre 17, 2021 | 22:51
    Ivan i vénen desembre 17, 2021 | 22:51
    És normal que molts clubs s'interessin per les jugadores del primer equip. PERQUÈ SÓN LA HÒSTIA!!! I SÓN IMBATIBLES!! Són el millor equip de futbol que ha trepitjat mai un camp d'herba. Ara dependrà del nostre estimat club si decideix preservar aquest equipàs i donar-li ales a la competició o vendre jugadores i mermar l'equip per així ser el millor club del món...en parxís. Jaaaaaasaaan, espavila fill!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa