Món Esport
El Barça femení no juga mai a mig gas (5-0)
  • CA

El primer equip femení del Futbol Club Barcelona ha guanyat el sisè i darrer partit de la fase de grups de la UEFA Women’s Champions League. Les blaugranes no es jugaven res, ja que havien sumat tots els punts fins al moment, de la mateixa manera que el rival, el Koge danès, no n’havia aconseguit cap i ja havia quedat fora de la competició continental de forma matemàtica. Tot i això, les de Jonatan Giráldez s’han pres el duel amb moltíssima seriositat i han fet el que fan amb tots els rivals: golejar-los (5-0). D’aquesta manera, el Barça tanca una fase de grups immaculada, on ha fet un 18/18 pel que fa als punts i ha marcat 24 gols per només un que ha encaixat.

Giráldez, conscient de la importància de mantenir totes les jugadores endollades, ha fet algunes rotacions. Tot i això, el seu onze ha estat bastant titular, amb jugadores com Graham Hansen, Alèxia Putellas o Mariona Caldentey de titulars. Aquesta última, malauradament, s’ha lesionat de seguida i Fridolina Rolfö ha entrat en el seu lloc. Pel que fa al desenvolupament del duel, tot ha anat com acostuma a anar amb aquest equip. Abans del descans, el Barça ja havia sentenciat el duel amb gols de Leila Ouahabi, Putellas i Rolfö. Aquesta última està fent passos de gegant des de la seva arribada a l’equip culer. A la segona meitat, primer gol amb el Barça d’Ingrid Engen i Lieke Martens, que ha ofert el seu Golden Player Woman a l’afició i ha entrat a la segona part, ha tancat la festa.

Amb la fase de grups ja tancada per a les blaugranes, ara només queda saber qui serà el rival de les de Giráldez als quarts de final, que és a la ronda a la qual s’accedeix directament, ja que només es classifiquen vuit equips de la lligueta. En el sorteig, els possibles contrincants del Barça seran el Bayern de Munic, el Reial Madrid, el Chelsea o la Juventus de Torí.



Més notícies
Alèxia Putellas, capitana del Barça | Europa Press
El gest d’Alèxia Putellas que l’honora encara més
Notícia: El gest d’Alèxia Putellas que l’honora encara més
Comparteix
Ha renunciat al canvi de nom del Camp de Futbol Municipal de Mollet del Vallès
Frenkie de Jong, durant un partit | Europa Press
El Barça podria fer caixa amb De Jong i Ter Stegen
Notícia: El Barça podria fer caixa amb De Jong i Ter Stegen
Comparteix
Són dos jugadors amb mercat, que no han començat la temporada amb bon peu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa