Món Esport
El gest d’Alèxia Putellas que l’honora encara més
  • CA

La capitana del primer equip femení del Futbol Club Barcelona, Alèxia Putellas, torna a estar d’actualitat després d’un gest que l’honora i parla molt bé d’ella. Segons ha comunicat l’Ajuntament de Mollet del Vallès, ciutat natal de la futbolista blaugrana, Putellas ha renunciat a l’oferiment que li havia fet el govern municipal, que consistia en el fet que el Camp de Futbol Municipal de Mollet portés el seu nom.

Putellas ha pres aquesta decisió per respecte al Barça i als Germans Gonzalvo, els actuals propietaris del nom honorífic de l’estadi. Juli, Josep i Marià Gonzalvo van ser referents del futbol català entre la dècada de 1940 i 1950 i la capitana blaugrana ha volgut mantenir el respecte a la seva memòria en no acceptar aquest canvi de nom del Camp de Futbol Municipal de Mollet del Vallès. De fet, Marià Gonzalvo, conegut com a Gonzalvo III, va ser el capità del prestigiós Barça de les cinc copes. L’Ajuntament ho ha explicat en una piulada: “El camp de futbol mantindrà el nom de Germans Gonzalvo. La mateixa Alèxia ha comunicat que renuncia a què el Camp de Futbol Municipal porti el seu nom, donat que els Germans Gonzalvo també van ser referents del FC Barcelona”.

Millor futbolista i esportista catalana de l’any

Més enllà d’aquest gest de Putellas, la capitana del Barça femení també està d’actualitat per haver aconseguit dos nous premis en una col·lecció de reconeixements que ja comença a ser històrica. Després d’haver recollit la Pilota d’Or i la Creu de Sant Jordi, Putellas ha estat guardonada amb dos prestigiosos premis de l’esport català. Per una banda, la Federació Catalana de Futbol (FCF) l’ha escollit com a millor futbolista catalana de l’any i per l’altra, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) l’ha triat com a millor esportista catalana de l’any. Els seus homòlegs en la categoria masculina han estat Gerard Moreno i Saül Craviotto respectivament.



Més notícies
Xavi Hernández, amb el doctor Pruna | @Xavi
El doctor Pruna torna al Barça
Notícia: El doctor Pruna torna al Barça
Comparteix
El Xarjah FC ha anunciat la seva desvinculació
El Kun Agüero anuncia la seva retirada | FC Barcelona
El Kun Agüero, desconsolat, anuncia la seva retirada
Notícia: El Kun Agüero, desconsolat, anuncia la seva retirada
Comparteix
"He decidit deixar de jugar a futbol. És un moment molt dur", ha explicat

Comentaris

  1. Icona del comentari de: rd a desembre 16, 2021 | 08:55
    rd desembre 16, 2021 | 08:55
    aquesta noia es admirable, un 10 !!! llástima que el que abunda en el mon esportiu, mediatic i polític està just a l´altre extrem..
  2. Icona del comentari de: Serafi Bandarra i Grataconys a desembre 16, 2021 | 10:17
    Serafi Bandarra i Grataconys desembre 16, 2021 | 10:17
    Eixo no es gaire corren
    • Icona del comentari de: Jaume a desembre 16, 2021 | 19:09
      Jaume desembre 16, 2021 | 19:09
      Tampoc el teu nom...
  3. Icona del comentari de: Rebel a desembre 16, 2021 | 12:29
    Rebel desembre 16, 2021 | 12:29
    Una gran deportista i a més, prudent i assenyada. Un referent per la Barça, per als joves i pels valors que ha de tenir Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa