Món Esport
El doctor Pruna torna al Barça
  • CA

El doctor Ricard Pruna torna al Futbol Club Barcelona després que abandonés l’entitat blaugrana ara fa un any, aproximadament, per desavinences amb la junta directiva de Josep Maria Bartomeu. El Xarjah FC dels Emirats Àrabs Units, lloc on va anar a parar després del seu adeu de can Barça, ha anunciat la seva desvinculació i a partir d’ara ja es reincorporarà a la dinàmica del primer equip blaugrana. De fet, segons apunten diversos mitjans de comunicació, el doctor Pruna ja ha treballat amb Xavi Hernández, nou entrenador del Barça, durant les darreres setmanes per estudiar la situació física dels futbolistes de la plantilla.

El gran objectiu de Ricard Pruna és acabar amb la plaga de lesions que ataca el primer equip del Barça des de l’any passat, justament des que ell va marxar, i que s’ha intensificat aquesta temporada. El conjunt blaugrana ha perdut futbolistes importantíssims, com Ansu Fati o Pedri González, els quals podrien haver ajudat els seus companys a millorar la situació pèssima de l’equip, tant pel que fa a joc, com a resultats. El nou projecte de Xavi Hernández necessita que el rendiment dels jugadors sigui el millor i és per això que està reestructurant l’àrea de preparació física i els serveis mèdics per poder comptar amb les peces adequades per als seus plans.

Ricard Pruna va arribar al Barça el 1996 i des d’aleshores fins al 2020 havia estat a la plantilla del primer equip. De fet, ell i Carles Naval, el delegat, han estat dues de les figures omnipresents en la història recent del conjunt blaugrana i també havien estat peces importants en els èxits, per exemple del Pep Team. Xavi espera que l’arribada del doctor Pruna acabi d’una vegada per totes amb la plaga de lesions i d’aquesta manera deixi d’entorpir el desenvolupament de l’equip i dels seus futbolistes més joves.



Més notícies
El Kun Agüero anuncia la seva retirada | FC Barcelona
El Kun Agüero, desconsolat, anuncia la seva retirada
Notícia: El Kun Agüero, desconsolat, anuncia la seva retirada
Comparteix
"He decidit deixar de jugar a futbol. És un moment molt dur", ha explicat
Albert Benaiges, en arxiu | Rakuten Sports
Exalumnes de Benaiges expliquen els abusos: “Em va robar la infància”
Notícia: Exalumnes de Benaiges expliquen els abusos: “Em va robar la infància”
Comparteix
La Generalitat explorarà la possibilitat d'emprendre accions legals

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa