Món Esport
Acusen Messi d’alta traïció contra el Barça
  • CA

La nova decepció europea del Futbol Club Barcelona, aquesta vegada contra l’Inter de Milà, ha donat molt a parlar. Més enllà de l’anàlisi que ha oferit en clau esportiva, també ha deixat una imatge a les xarxes socials molt inesperada, cridanera i que ha fet molt de mal a part de l’afició blaugrana. Lautaro Martínez, davanter dels nerazzurri que ha marcat el segon dels tres gols, ha publicat un àlbum de fotografies del matx al seu compte personal d’Instagram, tot celebrant el bon resultat aconseguit al Camp Nou i amb el text “cor, personalitat i humilitat”. I Leo Messi, company seu de selecció, li ha marcat l’opció del m’agrada.

Molts usuaris de Twitter culers critiquen l’acció de Messi…

És, doncs, un gest molt rebutjat entre diversos usuaris i usuàries blaugranes a les xarxes. Messi és la màxima llegenda barcelonista o, en altres paraules, el futbolista més important de la història del club català, i per tant això s’ha llegit com una traïció. I és que el club del seu cor està passant per un dels seus pitjors moments de l’època contemporània.

Per exemple, un d’aquests usuaris, @cuban_cule96, ha reivindicat que “m’importen tres pebrots que siguin amics. Messi no pot fer m’agrada a una publicació que celebra la desfeta del Barça”. Per la seva banda, ha lamentat que l’afició culer vulgui que torni un cop hagi acabat contracte amb el Paris Saint-Germain (PSG), l’estiu de 2023, “com si no en tinguéssim prou amb Piqué, Alba i Busquets. Aquesta gent va a la seva i el club se la bufa, és així. No han tingut ni un gest veient en la situació en la qual estem”.

… I d’altres la defensen

Això sí, aquest gest de Messi també ha tingut una altra lectura, més aviat comprensiva amb l’astre argentí. Diversos usuaris i usuàries han sortit en la seva defensa, deixant clar que té dret a posar el m’agrada perquè Lautaro és un company de selecció i amic seu. “La resta d’interpretacions són directament errònies”, ha expressat l’usuari @ernest_sant.

Per la seva banda, l’usuari @CsarRam35058699 ha qüestionat a qui ha fet la piulada inicial que “quines conclusions treus tu? No pot donar-li un m’agrada a un company de selecció que ha fet un extraordinari partit? També hem de matar Messi? Som especialistes a destruir ídols i matar relats. Va, home, va!”.

Leo Messi abraça Lautaro Martínez durant un partit de la selecció argentina | Europa Press
Leo Messi abraça Lautaro Martínez durant un partit de la selecció argentina | Europa Press

I, a la vegada, això ha rebut una resposta d’un detractor de l’acció de Messi, l’usuari @sepito82, qui ha defensar que “li pot enviar un WhatsApp i s’evita aquesta polèmica… Messi pot fer el que vulgui, però sap molt bé que això passaria [és a dir, que la gent s’enfadaria], ha estat aquí tota la vida, sap com està l’aficionat culer. Podia i havia d’evitar-ho”.

El possible retorn de Messi al Barça

Com s’ha dit, el retorn de Messi al Barça ha pres molta força. La periodista argentina Veronica Brunati, que cobreix la informació de la selecció argentina i té fonts fiables, recentment va escriure en una piulada que el davanter serà blaugrana a partir de l’1 de juliol de 2023; tot just després d’acabar contracte amb el PSG. Tot i això, amb el Mundial tan esperat per ell mateix que arrencarà el mes de novembre, la decisió probablement encara no està del tot madurada i meditada.



Més notícies
Leo Messi, com a jugador del Barça, i durant el comiat de Xavi Hernández com a jugador culer, amb el seu fill damunt | FC Barcelona
Una veu molt autoritzada posa data al retorn de Messi al Barça
Notícia: Una veu molt autoritzada posa data al retorn de Messi al Barça
Comparteix
La periodista Veronica Brunati assegura que l'argentí tornarà a la disciplina blaugrana l'estiu de 2023
Leo Messi i Xavi Hernández celebren un gol del Barça durant l'etapa de tots dos com a futbolistes blaugranes | FC Barcelona
Així està intervenint Xavi en l’operació retorn de Messi
Notícia: Així està intervenint Xavi en l’operació retorn de Messi
Comparteix
Verónica Brunati, la periodista que va afirmar que l'argentí tornarà al club blaugrana l'estiu vinent, ho explica al pòdcast 'La Sotana'
Neymar Jr, jugador del Paris Saint-Germain | Europa Press
L’enèsima traïció de Neymar al Barça
Notícia: L’enèsima traïció de Neymar al Barça
Comparteix
El brasiler defensa públicament un jugador del Madrid per una polèmica prèvia al derbi madrileny
Samuel Eto'o, durant la seva última temporada al Barça | FC Barcelona
Samuel Eto’o ja no serà mai més un mite del barcelonisme
Notícia: Samuel Eto’o ja no serà mai més un mite del barcelonisme
Comparteix
El davanter camerunès ha tacat la seva relació amb els culers amb la felicitació al Madrid i el que comporta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa