S’acaba el somni arlequinat amb un descens cruel (0-2)

El Sabadell ha seguit viu fins a l’última jornada, però la carambola que necessitava per a salvar-se no ha tingut lloc i la temporada vinent jugarà a Primera Federació. Els arlequinats han aconseguit guanyar 1-0 el seu partit amb el Mirandés, però les victòries de Lugo i Alcorcón han deixat sense efecte els esforços dels d’Antonio Hidalgo. De tota manera, els catalans s’acomiaden de la categoria de plata amb el cap ben alt.

El conjunt arlequinat ha trobat dificultats per superar el Mirandés, però Juan Hernández ha obert la llauna al minut 64 i Stoichkov ha fet el segon un quart d’hora més tard. Amb la derrota del Logroñés, l’afició arlequinada estava molt pendent de Vallecas, on el Rayo perdia amb el Lugo. Un gol del conjunt madrileny hauria suposat la permanència dels vallesans.

Una remuntada de l’Espanyol a Alcorcón també hauria servit, però els d’Anquela tenien ben amarrada la victòria. El Rayo tenia en joc el play-off d’ascens, però la derrota de l’Sporting amb l’Almeria classificava el conjunt de Vallecas malgrat la derrota. El gol de Barreiro de penal just abans de la primera part ha servit al Lugo per mantenir la categoria. El Rayo l’ha tinguda en l’últim minut, però el resultat no s’ha mogut.