Món Esport
El Sabadell podrà somiar amb la permanència en la darrera jornada (2-0)
  • CA

L’Ajuntament de Sabadell hauria de repartir desfibril·ladors a tots els seguidors arlequinats que han animat el Centre d’Esports durant aquesta temporada, perquè la muntanya russa d’emocions que estan vivint no la recomanaria cap metge. Els del Vallès les han vist de tots colors. Ho han passat molt malament amb partits on han perdut punts de forma incomprensible en els minuts finals, han passat d’estar virtualment a Primera RFEF a guanyar partits molt importants contra Mallorca i Rayo i, quan semblava que ja estaven en la bona dinàmica, han perdut tres duels consecutius. Ara bé, els arlequinats han aprofitat la penúltima oportunitat per tenir opcions de permanència i han guanyat la Ponferradina a la Nova Creu Alta per poder somiar amb la salvació (2-0).

El cert és que el Sabadell ha sortit a guanyar amb una contundència que no s’ha vist durant gaires cops aquest curs. Hi ha hagut accions ofensives des de bon començament, fins que Adri Cuevas, al minut 10, ha obert la llauna arlequinada. Els d’Hidalgo no s’han conformat amb aquest gol i han buscat el segon de seguida. No ha arribat fins al 34, amb una gran jugada de contraatac que ha acabat amb un mà a mà d’Stoichkov amb el porter rival on l’ha batut per sota de les cames. A la segona meitat, la Ponferradina ha buscat reaccionar, però el Sabadell s’ha defensat bé i ha volgut castigar a la contra. Querol ha pogut segellar la sentència, però el seu gol ha estat anul·lat per fora de joc.

El Sabadell continua sense dependre d’ell mateix per salvar la categoria. De fet, ho té molt complicat i ha d’esperar una carambola peculiar. Per començar, els arlequinats han de guanyar el seu partit contra el Mirandés. Això segur. Ara bé, un cop fets els deures, també s’hauran de donar altres circumstàncies: el Lugo o el Logronyès han d’ensopegar o l’Alcorcón ha de perdre el seu duel contra l’Espanyol. Amb dues d’aquestes tres opcions en tenen prou. Així doncs, si hi ha aquesta combinació de resultats, els d’Hidalgo podran mantenir la categoria. És molt difícil, però no és impossible. Cal destacar que l’Albacete i el Castelló ja són equips de Primera RFEF.



Més notícies
Luis Enrique, en arxiu | Europa Press
La premsa de Madrid esclata contra Luis Enrique per la seva convocatòria
Notícia: La premsa de Madrid esclata contra Luis Enrique per la seva convocatòria
Comparteix
No hi haurà cap jugador merengue a l'Eurocopa
Luis Enrique, en arxiu | Europa Press
Luis Enrique convoca Alba, Busquets i Pedri i cap jugador del Madrid
Notícia: Luis Enrique convoca Alba, Busquets i Pedri i cap jugador del Madrid
Comparteix
El tècnic asturià ha donat a conèixer la llista per a l'Eurocopa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa