Món Esport
Punt heroic del Sabadell a Almeria (2-2)
  • CA

És una qüestió de fe. A les oficines de la Nova Creu Alta han tingut una cosa ben clara des de l’inici de temporada: Antonio Hidalgo és, independentment dels resultats, el capità del vaixell arlequinat. I només així, amb una fe que mou muntanyes, el Sabadell serà capaç de sumar punts com el que ha sumat avui al Juegos Mediterraneos d’Almeria (2-2). Els arlequinats salven un valuosíssim punt al 84’ davant l’equip més en forma de la Liga Smartbank i es demostren a si mateixos que creient-hi, son capaços de qualsevol cosa.

I és que avui l’escena semblava diferent. El Sabadell en cap moment ha dubtat davant un Almeria magnànim i pletòric després de superar per 5-0 a l’Alabès, de Primera Divisió, en Copa del Rei. La Segona, però, és una altra història i el Sabadell els ho ha volgut demostrar ràpidament. Només la mala fortuna (i, de nou, els desajustos defensius) han fet que els locals s’avancessin abans d’arribar a la mitja part per mitjà de Samu Costa (1-0).

Tot i això, a la segona meitat els d’Hidalgo han sortit disposats a no perdonar més. I així ha estat. Òscar Rubio, de cap, empatava per un Sabadell (1-1) que ràpidament encaixava la rèplica de l’Almeria, que es tornava a avançar amb gol de Sadiq (2-1). Ha estat aleshores quan les tornes del curs s’han invertit radicalment. El Sabadell, enguany massa castigat en els darrers instants, ha estat capaç d’anar a per l’empat al camp del tercer classificat de la Lliga i Juan Ibiza, amb un gol inversemblant de lliure directe, ha aconseguit l’empat (2-2). Nou pas del Sabadell per escapolir-se del descens.



Més notícies
El Sabadell no pot sumar els tres punts davant el Lugo | CE Sabadell
Els maleïts últims minuts tornen a castigar el Sabadell (1-1)
Notícia: Els maleïts últims minuts tornen a castigar el Sabadell (1-1)
Comparteix
El destí torna a ser excessivament cruel amb el Sabadell, que deixa escapar el triomf davant el Lugo al 93’
Álvaro Vázquez arriba a Sabadell fins a final de temporada | Europa Press
Álvaro Vázquez, nou futbolista del Sabadell
Notícia: Álvaro Vázquez, nou futbolista del Sabadell
Comparteix
El davanter badaloní arriba cedit per l’Sporting de Gijón fins a final de temporada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa