Els aficionats de l’Atlètic col·loquen una placa en honor a Bartomeu

Els seguidors matalassers agraeixen a Bartomeu les incorporacions de Griezmann i Suárez

Un dels trets característics de l’estadi de l’Atlètic de Madrid és que al voltant del camp hi ha situades a terra diverses plaques que commemoren els jugadors i entrenadors més emblemàtics de la història del club. Aquest espai rep el nom del Passeig de les Llegendes. Doncs, un aficionat matalasser va decidir afegir-ne una de nova durant les hores prèvies al partit contra el Barça. En aquest cas, l’homenatjat ha estat Josep Maria Bartomeu.

Aquest seguidor del conjunt madrileny ha col·locat al Passeig de les Llegendes del Wanda Metropolitano una nova placa amb la inscripció “Nobita – Josep Maria Bartomeu – Vicepresident 2015-2020 – Llegenda”. A més, l’estampació incloïa un dibuix de Nobita, personatge de la sèrie infantil Doraemon i mot que sempre ha rebut l’expresident del Barça. La placa en honor a Bartomeu s’ha col·locat justament al costat de la de Griezmann.

L’autor d’aquesta commemoració a qui fou màxim mandatari culer va atendre Movistar i considera que “s’ha de fer un homenatge a aquest home. L’afició de l’Atlètic l’estima molt. Crec que hauria de tornar. Jo votaria perquè fos el nostre president”. A més, aquest seguidor assegura que “jo el que més agraeixo a Bartomeu és l’arribada de Luis Suárez”.

L’afició matalassera té com un heroi a Bartomeu després que hagi permès que el seu equip aconseguís els serveis de Suárez i Griezmann amb unes condicions immillorables. El davanter uruguaià va arribar pràcticament gratis al conjunt madrileny l’any 2019 després que el Barça no decidís comptar amb ell. L’atacant sud-americà va ser clau en la consecució del títol de Lliga de l’Atlètic de Madrid de la passada temporada, ja que va anotar 21 gols.

A més, la nefasta situació financera en què l’expresident va deixar el club blaugrana ha produït que el Barça hagi de desprendre’s de jugadors de qualsevol manera. Un dels grans beneficiats d’aquest fet ha estat l’equip del Cholo Simeone, que va aconseguir la incorporació de Griezmann a través d’una cessió amb opció de compra de 40 milions d’euros. Aquesta operació ha estat tot un èxit per a l’Atlètic de Madrid si tenim en compte que l’entitat culer va pagar 120 milions als matalassers per incorporar el davanter francès.

Més informació

Nou comentari