Món Esport
Álvaro Vázquez, nou futbolista del Sabadell
  • CA

El Sabadell ja té la peça que li faltava. Álvaro Vázquez es converteix en nou jugador arlequinat després que el club vallesà i l’Sporting de Gijón hagin tancat la seva cessió pel que resta de temporada. L’operació feia dies que era un secret a veus i el futbolista, de 29 anys, arriba a la Nova Creu Alta amb la missió de complementar l’ofensiva sabadellenca i d’aconseguir l’objectiu de la salvació. El Sabadell, per la seva banda, tanca l’arribada d’un antic anhel, ja que l’estiu passat ja va fregar amb els dits la seva arribada, però aleshores l’Sporting va preferir no prescindir del català.

Un valor segur

Davanter de dilatada experiència, Álvaro (Badalona, 1991) feia temps que no gaudia d’una oportunitat com la que tindrà a Sabadell. Repudiat a segon pla a l’Sporting de Gijón, el davanter català ve de quallar dues temporades força discretes. A Saragossa, on sí que va acabar fent gols però mai va acabar de connectar amb la graderia, i al Molinón, on no ha complert amb les expectatives del seu fitxatge, el futbolista criat al planter de l’Espanyol mai s’hi va acabar de fer un lloc. Ara, amb l’anhel de recuperar sensacions, el badaloní arriba al Sabadell fins a final de temporada.

Álvaro, que ha destacat que “arribo al Sabadell per a ajudar a aconseguir l’objectiu”, tanca com volia aquest periple personal i retorna a Catalunya, on sí que va triomfar amb la samarreta de l’Espanyol (en la seva primera etapa) i al Gimnàstic de Tarragona. El ‘9’ també ha jugat al Getafe, on va assolir els seus millors registres golejadors, i al Swansea City de la Premier League, on va jugar-hi cedit mitja temporada.



Més notícies
Sort dispar per a Girona i Sabadell a la Copa
Notícia: Sort dispar per a Girona i Sabadell a la Copa
Comparteix
Els gironins eliminen el Lugo en l’últim minut de la pròrroga i els arlequinats cauen en una fatídica tanda de penals a les Balears
El Sabadell no pot sumar els tres punts davant el Lugo | CE Sabadell
Els maleïts últims minuts tornen a castigar el Sabadell (1-1)
Notícia: Els maleïts últims minuts tornen a castigar el Sabadell (1-1)
Comparteix
El destí torna a ser excessivament cruel amb el Sabadell, que deixa escapar el triomf davant el Lugo al 93’

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa