Sort dispar per a Girona i Sabadell a la Copa

El somriure d’uns és la lamentació dels altres. Nit de sort dispar a la Copa del Rei per a Girona i Sabadell. Els de Montilivi passen de ronda després de superar el Lugo en l’últim minut del temps afegit de la pròrroga i els arlequinats se’n van a casa després de caure en la fatídica tanda de penals davant la Penya Deportiva d’Eivissa. El més curiós de tot plegat, però, és que tots dos partits s’han resolt amb la màxima agonia possible: amb el Girona remuntant en la pròrroga i marcant en el 122’; i amb el Sabadell fallant fins a quatre penals superada la pròrroga.

A Montilivi, de fet, s’hi ha viscut un partit d’aquells amb èpica fins el final. Davant el Lugo, el rival que els va negar l’ascens l’any 2015, el Girona sabia que tenia una oportunitat per tornar a aixecar el vol després de tres partits consecutius a la Lliga. Tot i això, el partit se n’ha anat a la pròrroga i els de Francisco han sabut donar el cop d’efecte adequat remuntant amb dianes de Djaló, en pròpia porteria, i Santiago Bueno el gol inicial del visitant Chris Ramos (2-1).

Menys sort ha tingut el Sabadell. En un partit de poques ocasions, els arlequinats han resistit fins la tanda de penals sense massa problemes però sabent que s’exposaven a una autèntica loteria. A l’estiu, per exemple, els arlequinats en van superar fins a dues per acabar enguany a la LigaSmartbank. Però aquest dijous no hi ha hagut tanta sort: el Sabadell ha fallat les quatre penes màximes que ha llençat i ha quedat eliminat de la Copa del Rei (0-0 / 2-0).