La premsa madrilenya insinua el retorn de Cristiano al club blanc

Segons aquests diaris, existeixen contactes entre Cristiano i el Reial Madrid

El retorn és possible. Segons avui publiquen els dos principals diaris esportius de l’entorn madridista, existeixen des de fa mesos diversos contactes entre Cristiano Ronaldo i el Reial Madrid amb l’objectiu que el jugador portuguès pugui tornar a vestir-se de blanc la pròxima temporada.

Tant és així, que tant com el diari “As” i “Marca” obren avui en portada amb aquesta informació sobre Cristiano. El segon titula: “CR7 es deixa estimar”. El primer aposta per un simple: “Cristiano vol tornar”. Segons informen tots dos en pàgines interiors, l’eliminació de la Juventus en mans de l’Oporto, aquesta última setmana, ha significat l’última empenta perquè el portuguès decideixi obrir la porta al seu retorn al club blanc.

La viabilitat econòmica d’aquesta operació seria positiva, segons informen els mateixos rotatius, ja que Ronaldo acaba contracte la temporada que ve amb el club italià. A més, des de la Vecchia Signora es veuria amb bons ulls aquesta operació, ja que s’alliberarien de l’alta fitxa que cobra actualment el portuguès.

Més informació

Nou comentari