Món Esport
Yamaha aparta Maverick Viñales del pròxim circuit
  • CA

L’equip Yamaha de Moto GP ha apartat el català, Maverick Viñales, del circuit d’Estíria (Àustria) que se celebrarà aquest cap de setmana. Yamaha ha exposat a través d’un comunicat que “l’absència del pilot respon a l’inexplicable funcionament irregular de la motocicleta de Viñales durant la darrera cursa”. L’escuderia acusa el pilot de Roses d'”haver causat danys significatius al motor”.

L’escrit de l’escuderia assegura que el pilot “podria haver causat greus riscos a si mateix i possiblement representat un perill per a tots els altres pilots“. L’equip japonès assegura que “la decisió segueix una anàlisi en profunditat de la telemetria i les dades dels darrers dies”.

Yamaha ha explicat que Fabio Quartararo serà l’únic representant de l’equip al circuit del pròxim diumenge. A més, el comunicat de l’escuderia japonesa explica que decidiran pròximament si Viñales torna a participar en una prova: “La decisió respecte als següents circuits es prendran després d’una anàlisi més detallat del que ha succeït i de conversacions entre Yamaha i el pilot”.

La relació del pilot de Roses amb Yamaha durant els darrers mesos està força debilitada. Maverick Viñales ha manifestat en reiterades ocasions la seva manca de satisfacció amb el funcionament de la moto. De fet, el català va decidir trencar unilateralment el contracte que el vinculava a l’equip japonès fins a l’any vinent al mes de juny.



Més notícies
Javier Tebas, en arxiu | Europa Press
L’acord entre la Lliga i CVC s’aprova sense la participació de Barça i Madrid
Notícia: L’acord entre la Lliga i CVC s’aprova sense la participació de Barça i Madrid
Comparteix
Els ingressos per la venda dels drets audiovisuals de Barça i Madrid seguiran sent els mateixos
Quique Setién, en roda de premsa | EFE
Setién: “El que em vaig trobar al vestidor del Barça no ho he vist mai”
Notícia: Setién: “El que em vaig trobar al vestidor del Barça no ho he vist mai”
Comparteix
El tècnic assegura que el club blaugrana encara li deu diners

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa