Rossi, contundent contra Márquez: “Ja no et tenen por”

El pilot italià està a punt d'iniciar la seva vintena temporada a la MotoGP

Valentino Rossi es prepara per començar la que serà la seva vintena temporada a la MotoGP. Amb 42 anys, el pilot italià de Yamaha continua amb la mateixa ambició de sempre i, malgrat que a la darrera temporada va finalitzar quinzè, el seu objectiu és el d’acabar “entre els cinc primers”. A més a més, el resultat final condicionarà si segueix o no la temporada vinent, tot i que ha assegurat que vol córrer el 2022.

Més enllà dels seus reptes per a aquest curs i el vinent, Rossi també ha opinat respecte a la situació de Marc Márquez, qui es va perdre tota la temporada passada a causa d’una lesió patida a la primera cursa. Després d’haver dit que no el perdonarà mai, el pilot italià ha estat molt contundent, un altre cop, contra ell: “Mentre ha estat fora els joves han crescut molt i ja no li tenen por”. També ha afirmat que “el seu retorn no canvia res per a mi”.

A més a més, Rossi també ha pronosticat el paper que tindrà el Tro de Cervera aquest any. “Jo crec que el veurem des de la primera cursa”, ha assegurat. Així, el pilot de Yamaha veu Márquez ja recuperat. Pel que fa al rendiment que pugui tenir, Rossi diu: “Serà més fort que abans”.

Més informació

Nou comentari