Món Esport
VÍDEO | Marc Márquez torna a córrer amb la seva moto
  • CA

Un dels moments més esperats per tots els amants de la MotoGP i el motociclisme en general tot just acaba d’arribar. El pilot cerverí de Repsol Honda Marc Márquez ha pogut tornar a córrer amb la seva moto després de vuit mesos de lesió des de la seva caiguda al Gran Premi de Jerez en la primera cursa de la temporada passada, ajornada a causa de la pandèmia del coronavirus.

Després d’haver intentat tornar abans d’hora, de forçar i trencar-se i d’haver-se operat fins a tres vegades, sembla que el Tro de Cervera ha pogut fer net del tot i ja ha aconseguit domar, novament, l’Honda amb la qual ha tocat el cel en tantes ocasions. El primer Gran Premi de la temporada, a Qatar, serà el pròxim 28 de març i ell, optimista de mena, considera que té opcions de poder-hi ser.

En qualsevol cas, aquesta serà la temporada del retorn de Marc Márquez a la MotoGP després d’un curs sencer sense poder ni puntuar. Va caure al primer Gran Premi i no va poder córrer més. Així doncs, s’espera un any molt més competit, ja que el 2020 va ser una temporada molt estranya, amb curses sense ningú que marqués el ritme i un lideratge volàtil, el qual va saber capturar, finalment i amb molta intel·ligència, Joan Mir.



Més notícies
Marc Márquez, durant el Gran Premi de Jerez | Europa Press
Marc Márquez viatja a Qatar per vacunar-se
Notícia: Marc Márquez viatja a Qatar per vacunar-se
Comparteix
El pilot es desplaçarà fins a Losail per rebre la primera dosi i després tornarà a Cervera
Marc Márquez, a Jerez | Europa Press
Marc Márquez, preparat per tornar
Notícia: Marc Márquez, preparat per tornar
Comparteix
Podria arribar al primer Gran Premi de la temporada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa