La trista notícia que va rebre Tsitsipas cinc minuts abans de jugar la final del Roland Garros

El tenista grec va perdre el partit contra Novak Djokovic

Novak Djokovic va fer història en guanyar el Roland Garros per segona vegada, aixecar el segon Grand Slam dels dos que ha disputat aquest any i en quedar-se a només un del rècord absolut de Rafa Nadal i Roger Federer. El serbi va batre el jove tenista grec Stefanos Tsitsipas, que va dominar els dos primers sets, però Nole va aconseguir una remuntada espectacular, gràcies a la qual va guanyar el duel.

Després de la derrota, Tsitsipas va quedar visiblement afectat i, unes hores més tard, ha explicat que l’únic motiu no era el resultat aconseguit sobre la terra batuda. El tenista grec ha compartit un missatge a Instagram en el qual ha escrit: “Cinc minuts abans d’entrar a la pista, la meva estimada àvia va perdre la lluita amb la vida. Una dona sàvia que havia tingut una gran voluntat de donar als altres, la qual no es pot comparar a cap altre ésser humà que jo hagi conegut”.

Malauradament, Tsitsipas no va poder dedicar el triomf al Roland Garros a la seva àvia, la qual cosa hauria estat una gran gesta, però dona encara més mèrit a l’inici de partit sensacional que va fer. Amb una notícia com aquesta, coneguda només cinc minuts abans, es fa molt complicat iniciar un duel de tantíssima exigència. La reflexió final de Tsitsipas és la següent: “La vida no va de guanyar o perdre. Es tracta de gaudir de cada moment. Aixecar trofeus i celebrar victòries no ho és tot”.

Més informació

Comentaris

    LoPep Juny 15, 2021 12:26 pm
    Quan parla de la generositst de la seva àvia, l'entenc perfectament. I els meus fills també. I segur que gran part de la humanitat. Les àvies són el puntal.

Nou comentari