Tom Brady continua fent història (31-9)

Els Tampa Bay Buccaneers s'imposen als Kansas City Chiefs a la Super Bowl

El veterà quarterback Tom Brady, de 43 anys, ha fet encara més gran la seva llegenda esportiva amb la conquesta del seu setè anell de campió de l’NFL. Ho ha aconseguit gràcies a l’aclaparadora victòria dels Tampa Bay Buccaneers davant els Kansas City Chiefs a la Super Bowl LV (31-9), disputada al Raymond James Stadium de Tampa.

El californià, als seus 43 anys, ha demostrat les credencials que el defineixen com el millor de la història d’aquest esport i, després de portar als Patriots a sis trofeus Vince Lombardi, s’ha embarcat en la nau dels Bucs, que han conquerit el segon títol de la seva història després del de 2003 i s’han convertit en el primer equip que el guanya en el seu propi estadi, després d’una gran demostració defensiva davant un atac de molt de nivell com és el dels campions de la Conferència Americana.

A més, Brady ha sortit com a clar guanyador del seu duel amb el jove Patrick Mahomes, considerat per molts el més ben col·locat per ser el seu hereu. Amb 18 anys de diferència entre tots dos, el de San Mateo ha gestionat millor el partit, gràcies també a uns companys que li han fet la vida més fàcil, tant en defensa com en atac, perquè guanyés el seu setè anell, un més que Patriots i Steelers, les dues franquícies més llorejades de l’NFL.

Més informació

Nou comentari