Món Esport
Tom Brady anuncia la seva retirada

Llarga vida a la llegenda! Goodbye, mr Tom Brady. El millor jugador de la història del futbol americà ha confirmat el secret a veus a les xarxes socials. Brady ha decidit posar un punt i final, amb 44 anys, a una carrera esplendorosa a la NFL. El californià es retira havent guanyat la barbaritat de set anells. Avui ha començat l’era després de Brady, en tant que ell mateix ha comunicat en una emotiva publicació el seu perfil d’Instagram que penja el casc.

En un text llarg, i acompanyat d’una imatge seva icònica, Brady ha explicat que “sempre he cregut que l’esport és un ‘tot o res’. Si no estàs al 100%, no tindràs èxit. I l’èxit és el que jo estimo del nostre esport. És una barreja física, mental, i emocional que em fa arribar al màxim. I ho he intentat durant 22 anys, sense dreceres al camp o a la vida”. I té raó. Perquè fins al seu darrer partit, Brady va rendir al 100%. Va caure de peu. Va jugar bé però no va poder evitar l’eliminació dels Tampa Bay Buccaneers.

Després de la desfeta, els rumors van alimentar la retirada. Brady i el seu representant, però, ho van desmentir. En el comunicat, Brady ha prosseguit reconeixent que “no tindré aquest compromís competitiu mai més. He estimat la meva carrera a NFL, i ara vull utilitzar el meu temps i energia en altres coses. M’he fet moltes preguntes, i estic orgullós del que aconseguit”. A més, ha insistit en l’obligació que sent d’estar al 100%, perquè així ho mereixen “entrenadors, fans i companys”. “Per això”, diu, “és millor deixar el terreny de joc a una nova generació”.

Brady, doncs, ha tancat una carrera duta a terme pràcticament en la seva totalitat amb els New England Patriots. Ell ha fet gran el conjunt de Massachussetts, en tant que els ha fet guanyar els seus primers sis anells. Brady, doncs, és el jugador amb més aparicions a la Super Bowl (deu), amb més triomfs (set), amb més partits disputats com a titular en temporada regular (299) o amb més iardes de passada (84.520). Ha sigut MVP de la Super Bowl en cinc ocasions, i marxa amb el títol de GOAT de la NFL.



Més notícies
Leo Messi, capità del Barça | Europa Press
Messi, entre els quatre millors esportistes de la història segons la Super Bowl
Notícia: Messi, entre els quatre millors esportistes de la història segons la Super Bowl
Comparteix
Comparteix podi amb Tom Brady, Michael Jordan i Wayne Gretzky
Bartomeu, expresident del Barça | EFE
Els quatre delictes que hauria comès Bartomeu
Notícia: Els quatre delictes que hauria comès Bartomeu
Comparteix
El dany econòmic supera els 30 milions d'euros

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa