Món Esport
Nadal fa una de les confessions més dures de la seva carrera

Rafa Nadal dona notícies molt dolentes als seus aficionats. El tenista manacorí assegura que encara no s’ha recuperat de la seva lesió i anuncia que tampoc serà al Mutua Madrid Open. Nadal ja va explicar fa unes setmanes que no podria ser present a Barcelona per disputar el Trofeu Comte de Godó i aquest dijous ha confirmat els pitjors presagis. Les molèsties el segueixen perseguint i encara no es veu capaç de competir. El tenista es va fer una lesió de segon grau al psoes ilíac de la cama esquerra després de caure de forma estrepitosa a la segona ronda de l’Open d’Austràlia. En un principi, el mateix jugador va anunciar que estaria entre sis i vuit setmanes de baixa, però ja porta tres mesos sense disputar cap competició. Amb això, Nadal suma una nova lesió que el té apartat de les pistes i corrobora que un dels tenistes més importants de la història ja encara el tram final de la seva trajectòria.

El comunicat de Rafa Nadal en el qual comunica que continua lesionat

Aquest cop, Nadal ha publicat un vídeo a les seves xarxes socials on explica que les molèsties continuen perseguint-lo i que ara mateix es troba en una situació difícil: “Han estat unes setmanes i uns mesos difícils. En principi havien de ser de sis a vuit setmanes de període de recuperació i ja anem per la catorze. La realitat és que la situació no és la que haguéssim esperat. S’han seguit totes indicacions mèdiques, però d’alguna manera l’evolució no ha estat la que en principi ens van dir i ens trobem en una situació que és difícil. Estan passant les setmanes i tenia la il·lusió de poder jugar en tornejos que són els més importants en la meva carrera com Monte Carlo, Barcelona, Madrid, Roma o Roland Garros i de moment ja m’he perdut Monte Carlo i Barcelona”.

Rafa Nadal, tenista manacorí | Europa Press
Rafa Nadal, tenista manacorí | Europa Press

El tenista manacorí explica que “la lesió segueix sense curar-se i no puc treballar el que necessito per competir”. I també ha assegurat que no pot pronosticar el temps de recuperació: “No puc donar terminis perquè si els sapigués us els diria, però no els sé. Aquesta és la situació actual”.

Finalment, no ha volgut oblidar-se dels seus seguidors i diu que seguirà treballant i lluitant per tenir l’oportunitat de competir en algun torneig de la temporada de terra batuda, la seva especialitat: “Vull també enviar una salutació especial a tot el públic de Barcelona i Madrid. Tots sabeu el que significa per a mi jugar aquests tornejos. No em queda més remei que treballar i estar amb la mentalitat adequada per intentar donar-me l’oportunitat de competir”.



Més notícies
Rafa Nadal, després de caure eliminat a l'Open d'Austràlia | Europa Press
Nadal es veu obligat a tornar a decebre els seus aficionats a Barcelona
Notícia: Nadal es veu obligat a tornar a decebre els seus aficionats a Barcelona
Comparteix
El tenista manacorí no podrà disputar el Godó per la lesió que arrossega des d'Austràlia
Novak Djokovic, durant la final de l'Open d'Austràlia | Europa Press
Djokovic es corona a Austràlia i iguala Nadal en número de Grand Slams
Notícia: Djokovic es corona a Austràlia i iguala Nadal en número de Grand Slams
Comparteix
El tenista serbi ha superat Stefanos Tstsipas a la final i ja és número u del món
Rafa Nadal, tenista professional | Europa Press
Nadal rep una nova bufetada que l’apropa més a la seva retirada
Notícia: Nadal rep una nova bufetada que l’apropa més a la seva retirada
Comparteix
El tenista manacorí pateix una lesió de segon grau al psoes ilíac de la cama esquerra i estarà fora de les pistes entre 6 i 8 setmanes
Rafa Nadal, a l'Open d'Austràlia | Europa Press
Duríssimes declaracions de Rafa Nadal després de caure a l’Open d’Austràlia
Notícia: Duríssimes declaracions de Rafa Nadal després de caure a l’Open d’Austràlia
Comparteix
"No puc dir que no estigui destrossat mentalment, perquè seria una mentida", ha assegurat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa