Món Esport
El tenis espanyol s’enfonsa de cara als Jocs Olímpics
  • CA

El tenis espanyol passa per un moment crític. Després que Rafael Nadal renunciés a la participació de Wimbledon i dels Jocs Olímpics de Tòquio, fins a sis tenistes més han seguit el seu camí. Roberto Bautista, Albert Ramos, Feliciano López, Jaume Munar, Carlos Alcaraz i Marcel Granollers han dit que no a la petició del seleccionador Sergi Bruguera per formar part de la convocatòria espanyola als Jocs Olímpics i la situació de la Federació és preocupant.

Dels quatre tenistes que hi poden anar, ara per ara només n’hi ha tres de confirmats. Són Pablo Carreño, Alejandro Davidovich i Pablo Andújar. Són els números 13, 35 i 70 del rànquing ATP. Tots tres participaran en uns Jocs OLímpics per primera vegada en la seva carrera. L’últim tenista que podria entrar a la convocatòria és Roberto Carballés, número 100 del món.

S’ha arribat a aquesta situació a causa de les restriccions que ha imposat el Comitè Olímpic Japonès per participar en els seus Jocs. Amb aquest panorama, molts tenistes han preferit centrar-se en el circuit ATP i, sobretot en la preparació del Grand Slam del US Open. Aquella selecció que s’havia arribat a autodenominar Armada Invencible es troba en hores molt baixes.



Més notícies
Rafa Nadal, a Madrid | Europa Press
Rafa Nadal, sense Jocs Olímpics ni Wimbledon
Notícia: Rafa Nadal, sense Jocs Olímpics ni Wimbledon
Comparteix
El manacorí ho ha anunciat per sorpresa a les seves xarxes socials
Stefanos Tsitsipas, durant la final del Roland Garros | Europa Press
La trista notícia que va rebre Tsitsipas cinc minuts abans de jugar la final del Roland Garros
Notícia: La trista notícia que va rebre Tsitsipas cinc minuts abans de jugar la final del Roland Garros
Comparteix
El tenista grec va perdre el partit contra Novak Djokovic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa