El tenis espanyol s’enfonsa de cara als Jocs Olímpics

Fins a set tenistes han renunciat a participar-hi

El tenis espanyol passa per un moment crític. Després que Rafael Nadal renunciés a la participació de Wimbledon i dels Jocs Olímpics de Tòquio, fins a sis tenistes més han seguit el seu camí. Roberto Bautista, Albert Ramos, Feliciano López, Jaume Munar, Carlos Alcaraz i Marcel Granollers han dit que no a la petició del seleccionador Sergi Bruguera per formar part de la convocatòria espanyola als Jocs Olímpics i la situació de la Federació és preocupant.

Dels quatre tenistes que hi poden anar, ara per ara només n’hi ha tres de confirmats. Són Pablo CarreñoAlejandro Davidovich i Pablo Andújar. Són els números 13, 35 i 70 del rànquing ATP. Tots tres participaran en uns Jocs OLímpics per primera vegada en la seva carrera. L’últim tenista que podria entrar a la convocatòria és Roberto Carballés, número 100 del món.

S’ha arribat a aquesta situació a causa de les restriccions que ha imposat el Comitè Olímpic Japonès per participar en els seus Jocs. Amb aquest panorama, molts tenistes han preferit centrar-se en el circuit ATP i, sobretot en la preparació del Grand Slam del US Open. Aquella selecció que s’havia arribat a autodenominar Armada Invencible es troba en hores molt baixes.

Més informació

Nou comentari