Un Ricky Rubio estel·lar no pot evitar l’eliminació d’Espanya dels Jocs Olímpics

La selecció espanyola de bàsquet masculí ha quedat eliminada dels Jocs Olímpics de Tòquio en perdre davant els Estats Units per 81-95. Espanya s’acomiada de la cita olímpica als quarts de final i, per tant, no aconseguirà cap medalla. Aquest ha estat el darrer partit de Marc i Pau Gasol amb la selecció espanyola.

L’equip de Sergio Scariolo ha realitzat una bona primera part, on ha arribat a guanyar per deu punts de diferència. Però, Kevin Durant ha liderat la reacció nord-americana i el duel ha arribat al descans amb empat a 43. El lideratge d’aquest jugador, que ha anotat 29 punts, ha estat clau perquè la selecció dels Estats Units encarrilés el partit al tercer quart gràcies a un avantatge de 16 punts.

Espanya ha remat contra corrent durant tota la segona part. Fins i tot, s’ha arribat a acostar molt al marcador gràcies a un Ricky Rubio excels. El base català ha anotat 38 punts i ha superat el rècord d’anotació d’un jugador espanyol en un partit dels Jocs Olímpics. No obstant això, l’aportació del basquetbolista d’El Masnou no ha estat suficient per salvar Espanya de l’eliminació.

Marc i Pau Gasol es fotografien amb la medalla de pala a Londres 2012 | Twitter Comitè Olímpic Espanyol