Marc i Pau Gasol deixen la selecció espanyola

Els germans Gasol han estat els pals de paller de l'etapa més exitosa de la selecció espanyola

Els germans Gasol han anunciat la seva retirada de la selecció espanyola de bàsquet. Els basquetbolistes catalans han anunciat aquesta decisió després de l’eliminació d’Espanya dels Jocs Olímpics en mans dels Estats Units. Encara no es coneixen les intencions de futur de Pau Gasol, que ha acabat contracte amb el Barça i no ha anunciat si seguirà al club o posarà fi a la seva carrera. Pel que fa a Marc, té contracte en vigor amb Los Ángeles Lakers.

Els pivots de Sant Boi de Llobregat posen fi a una llarga trajectòria amb la selecció espanyola, que només han interromput en cas de lesió o per recuperar-se físicament després de la temporada de l’NBA. Pau Gasol ha format part del combinat nacional durant vint anys, mentre que Marc ha defensat la samarreta d’Espanya durant quinze.

Tots dos jugadors han liderat una etapa molt exitosa de l’equip espanyol juntament amb altres jugadors catalans com Joan Carles Navarro, Ricky Rubio o Raül López. Tots ells han estat imprescindibles perquè la selecció espanyola es proclamés campiona de dos Mundials, tres Eurobàsquets i tres medalles olímpiques durant els últims quinze anys.

Més informació

Comentaris

  Anònim Agost 3, 2021 12:25 pm
  En Pau Gasol és un espanyolista que escriu a les xarxes socials en la llengua dels castellans, el seu germà Marc, tinc entès que és independentista, de manera que no entenc el què hi fa a la selecció espanyola
   Ray Agost 4, 2021 5:38 am
   Sembla doncs que has entés malament
  José Antonio Agost 3, 2021 3:43 pm
  Pablo y Marcos Gasol, auténticos héroes del baloncesto español. Defendieron con orgullo los colores de nuestra selección y merecen entrar en el Olimpo de las Leyendas patrias. España entera agradece vuestra entrega y se enorgullece de vuestro sacrificio. Viva España, coño!
   El de la terra Agost 3, 2021 8:22 pm
   Si Catalunya fuera 1 estado no hubieras ganado nada
  Josep Agost 3, 2021 4:47 pm
  Gràcies germans Gasol, orgull de defensar la samarreta de Espanya.
  Anònim Agost 3, 2021 9:31 pm
  Un parell de titelles com tots els catalans que hi participen embolicats amb l'estanquera
  Anònim Agost 4, 2021 1:54 am
  Col·laboracionistes penedits ?

Nou comentari