Món Esport
Nadal s’emporta l’Open Barcelona amb l’èpica de les grans ocasions
  • CA

Nadal segueix sent ell mateix. Després de no haver començat com ell volia, i haver tingut problemes en les primeres rondes del torneig, el manacorí ha aconseguit refer-se i s’ha emportat la final de l’Open Barcelona oferint un gran espectacle. Fins i tot, el seu rival, Stefanos Tsitsipas, ha tingut una pilota de partit al tercer set però que no ha sabut aprofitar.

El primer set ja ha estat molt disputat, però Nadal ha sabut imposar-se amb solvència i l’ha tancat amb un 6-4. El segon set ha estat fins i tot molt més disputat. Nadal ha arribat a disposar de dues pilotes de partit que haguessin sentenciat el matx per la via ràpida, però el grec ha reaccionat i s’ha emportat la segona màniga al tie break.

Amb el partit per decidir, el tercer set ha estat un espectacle propi de les millors tardes de Nadal. Tsitsipas i el mallorquí ha intercanviat cops, punts, i fins i tot el primer ha disposat d’una oportunitat per emportar-se el partit. Però Nadal és molt Nadal i ha sabut imposar-se amb l’heroica dels bons temps. Ara, tot de cara per l’Obert de Roma i el Roland-Garros.



Més notícies
De Jong, jugador del FC Barcelona | Europa Press
La bipolaritat del Barça
Notícia: La bipolaritat del Barça
Comparteix
El Barça ha signat una molt bona primera part, però la segona ha estat una altra història
Messi i Griezmann celebren un gol | Europa Press
Una reacció que pot valdre un doblet (1-2)
Notícia: Una reacció que pot valdre un doblet (1-2)
Comparteix
El Barça suma els tres punts a Vila-real amb dos gols d'Antoine Griezmann

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa