Món Esport
Els pilots espanyols del Dakar protagonitzen la jornada més accidentada

El Ral·li Dakar 2023 ha deixat una de les jornades més accidentades des de l’inici de la competició en la seva novena etapa. Sobretot pels pilots de l’Estat espanyol, ja que Joan Barreda ha hagut de retirar-se i ser traslladat amb helicòpter a l’hospital de Riad i, per altra banda, Carlos Sainz ha patit un accident que li ha impedit proclamar-se campió de l’etapa. A més a més, el pilot madrileny ha protagonitzat un dels episodis més anecdòtics de la jornada, ja que després de demanar l’ajuda dels serveis mèdics i trobar-se dins de l’helicòpter camí a l’hospital de Riad per fer-se una revisió de les lesions, ha demanat tornar al cotxe per finalitzar l’etapa del Dakar.

Carlos Sainz ha fet tornar a l’helicòpter mèdic per continuar l’etapa

El pilot madrileny Carlos Sainz ha tingut un imprevist tot just començar l’etapa. En el quilòmetre 6 el cotxe de l’espanyol ha bolcat. En primera instància Carlos Sainz ha optat per esperar el camió d’assistència per continuar competint, però unes molèsties físiques l’han fet canviar d’opinió i demanar l’assistència mèdica. Quan l’helicòpter ja havia posat rumb a l’hospital, Sainz ha demanat que fes mitja volta i tornés al seu vehicle per continuar amb l’etapa. El seu copilot, Lucas Cruz, s’ha sorprès per l’inesperat canvi de decisió del pilot de 60 anys. Finalment, Carlos Sainz ha tornat al seu vehicle per continuar la cursa. La normativa no permet que un pilot reprengui una etapa si trepitja el centre mèdic. Així doncs, el pilot madrileny no ha comès cap infracció.

Carlos Sainz durant el Dakar | Europa Press
Carlos Sainz durant el Dakar | Europa Press

Joan Barreda ha abandonat el Rally amb dolors a l’esquena i un mecànic de l’equip català FN Speed també ha patit un accident

La caiguda de Joan Barreda ha provocat que el pilot de Castelló s’hagués de retirar de la competició després de patir un dolor a l’esquena. Els primers informes sanitaris facilitats per l’organització diuen que Barreda no es troba en estat greu, però els símptomes de dolor cervical han estat suficients perquè l’equip mèdic enviés el pilot de 39 anys a l’hospital de Riad i es fes les proves corresponents i ser examinat amb profunditat. Amb aquest darrer accident, Barreda suma fins a quatre incidents durant aquesta edició del Dakar. Per altra banda, un mecànic de l’equip català FN Speed ha patit un accident greu i té diverses fractures. Afortunadament, el mecànic no té cap òrgan vital afectat i, actualment, es troba en observació fora de perill.



Més notícies
El cotxe de Laia Sanz, al Dakar 2023 | Europa Press
VÍDEO | Laia Sanz pateix un fort accident al Dakar
Notícia: VÍDEO | Laia Sanz pateix un fort accident al Dakar
Comparteix
La pilot sevadana i el seu copilot, l'italià Maurizio Gerini, han sortit il·lesos i podran continuar
Els jugadors del Barça, en l'entrenament previ a la Supercopa | FC Barcelona
La convocatòria de Xavi per a la Supercopa, amb un nom en suspens
Notícia: La convocatòria de Xavi per a la Supercopa, amb un nom en suspens
Comparteix
L'entrenador del Barça ha inclòs Ferran Torres a la llista, però podria perdre's la competició per sanció
Oriol Romeu, jugador del Girona | Girona FC
La interessant reflexió d’Oriol Romeu sobre els diners que té un futbolista
Notícia: La interessant reflexió d’Oriol Romeu sobre els diners que té un futbolista
Comparteix
El jugador del Girona ha explicat el seu punt de vista sobre com afecta ingressar una gran quantitat de diners quan un futbolista encara és molt jove
Ferran Torres, jugador del Barça | Europa Press
A Ferran Torres li pot sortir molt cara la seva ‘lluita grecoromana’
Notícia: A Ferran Torres li pot sortir molt cara la seva ‘lluita grecoromana’
Comparteix
El Comitè de Competició haurà de decidir si es tracta d'una agressió o d'una acció de violència en el joc

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa