Món Esport
El Granollers fa història a l’handbol europeu

Normalment a l’ombra del Barça, que no només és el gran dominador de l’handbol català, sinó també estatal i europeu en algunes ocasions, el Granollers no ho té fàcil per fer-se un forat a l’escena mediàtica. Tanmateix, la gesta que ha aconseguit aquest dimarts a Alemanya ha situat el conjunt del Vallès al centre de totes les mirades. El Granollers ha jugat, probablement, el millor partit de la història del club, després d’assaltar la dificilíssima pista del Flensburg i guanyar per vuit gols de diferència (27-35). Els jugadors i el cos tècnic de l’equip català han acabat amb llàgrimes als ulls després d’aquest triomf històric.

Pallissa històrica del Granollers a la pista del Flensburg

Tothom considerava que el Flensburg era el gran favorit. A l’anada, a Granollers, els alemanys van guanyar per un gol de diferència. Els catalans havien d’assaltar la seva pista i havien d’aconseguir el triomf per més d’una diana de diferència. Això es presentava com una missió gairebé impossible, així que la pallissa que han acabat consumant és una proesa del tot inesperada. Una de les claus del Granollers ha estat el seu porter, Rangel Luan, que ha realitzat fins a quinze aturades i ha estat un autèntic mur per als alemanys. Yusuf Faruk i Antonio Garcia han estat els encarregats de liderar l’atac català.

El Granollers ha assaltat la pista del Flensburg | BM Granollers
El Granollers ha assaltat la pista del Flensburg | BM Granollers

D’aquesta manera, el Granollers s’ha classificat per a les semifinals de la Copa EHF. Feia set anys que aquest equip no arribava a una final four europea. Enguany es disputarà a Flensburg, així que els catalans podran lluitar pel títol en una pista que ja es pot considerar fetitxe per a ells. Els anys 1995 i 1996 el Granollers va aconseguir dues Copes EHF consecutives. Des d’aleshores, aquest equip del Vallès no ha aconseguit cap títol. Aquest any això pot acabar, ja que el Granollers arribarà carregat d’energia a la final four.



Més notícies
Rodrygo i Carvajal celebren un gol a Stamford Bridge | Europa Press
O Guardiola o la quinzena
Notícia: O Guardiola o la quinzena
Comparteix
El Madrid s'ha classificat per a les semifinals de la Champions i la sensació és que només el Manchester City pot impedir una nova Copa d'Europa dels blancs
Jugadores de l'Alhama | Alhama El Pozo
L’Alhama i part de les seves jugadores neguen l’assetjament del seu tècnic
Notícia: L’Alhama i part de les seves jugadores neguen l’assetjament del seu tècnic
Comparteix
El club i algunes de les seves jugadores neguen rotundament l'assetjament de Randri García, el seu entrenador
Carlos del Cerro Grande dirigint un partit del Reial Betis | Europa Press
Els àrbitres denuncien una campanya mediàtica i assenyalen a LaLiga
Notícia: Els àrbitres denuncien una campanya mediàtica i assenyalen a LaLiga
Comparteix
El Comitè Tècnic d'Àrbitres demana respecte per part de LaLiga al seu col·lectiu i espera no haver de prendre mesures dràstiques
Alexia Putellas, després de rebre el premi | FC Barcelona
Alexia Putellas rep un nou reconeixement pels seus èxits esportius
Notícia: Alexia Putellas rep un nou reconeixement pels seus èxits esportius
Comparteix
La jugadora del Barça Alexia Putellas rep un nou premi a la gala dels Pemis Nacionals de l'Esport

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa