Márquez acaba la seva primera cursa postlesió i es fon entre llàgrimes d’emoció

El de Cervera ha tornat a competir per primer cop des de l'estiu passat i ha acabat setè

Marc Márquez no ha pogut evitar emocionar-se. Després de nou mesos lluitant per superar una dura lesió, el de Cervera ha tornat a competir aquesta tarda al GP de Portugal i l’emoció de se l’ha menjat un cop acabada la cursa. El lleidatà ha acabat en setena posició després de lluitar tota la cursa, i l’arribada al seu box ha sigut el moment més especial del cap de setmana. I segurament també el de l’últim any.

La cursa ha estat un camp de batalla per Márquez. Tot i patir algun sobresalt i ser conscient que no el seu cos s’havia desacostumat a competir, el pilot ha sabut aguantar durant tot el Gran Premi i ha assegurat la setena posició. Per a ell, avui, acabar ja ha estat un gran èxit.

D’altra banda, el Gran Premi ha tingut un nom propi destacat: Quarteraro, que ahir va fer-se amb la “pole” i avui s’ha aferrat a la primera plaça i es col·loca líder del Mundial. Respecte a la resta de catalans de Moto GP, Aleix Espargaró ha acabat sisè, Àlex Márquez vuitè, just darrere el seu germà, Viñales ha fet onzè, Rins divuitè i Pol Espargaró ha finalitzat en última plaça.

Més informació

Nou comentari