Món Esport
Els números parlen: aconseguir la Copa és sinònim de guanyar la Lliga
  • CA

El Barça té un idil·li amb la Copa, i un fet estadístic és que ha guanyat vuit campionats dels últims vint-i-cinc anys. Però més enllà d’aquest fet, la parella que fan Copa i Lliga tampoc es queda enrere. En el mateix període de temps, quan el club blaugrana ha aconseguit guanyar l’anomenat torneig del KO la majoria de les vegades també ha guanyat la Lliga.

Més concretament en l’últim quart de segle, el Barça ha guanyat cinc doblets en les vuit ocasions que s’ha endut la Copa. És el cas de les temporades 1997/1998, 2008/2009, 2014/2015, 2015/2016 i 2017/2018. En canvi, durant el mateix període de temps, només en les temporades 1996/1997, 2011/2012 i 2016/2017 els blaugranes no van liderar el torneig de la regularitat tot i guanyar la Copa.

Més enllà d’aquesta dada estadística i el missatge optimista de Gerard Piqué a Twitter, el Barça segueix amb moltes possibilitats de guanyar el títol de Lliga i, com a conseqüència, el “Doblet”. Els blaugranes es troben a un punt del Reial Madrid i a dos de l’Atlètic a falta de vuit partits per jugar. Espases en alt.



Més notícies
Gerard Piqué, durant la celebració | Gerard Piqué
Gerard Piqué, sobre la celebració: “Trauré el que em surti dels coll*”
Notícia: Gerard Piqué, sobre la celebració: “Trauré el que em surti dels coll*”
Comparteix
El central català ha fet pública una conversa privada amb una celebritat d'internet
Joan Laporta, després d'haver guanyat la Copa | Joan Laporta
Laporta: “Estic convençut que Messi renovarà amb nosaltres”
Notícia: Laporta: “Estic convençut que Messi renovarà amb nosaltres”
Comparteix
Joan Laporta torna a aixecar un títol com a president del Barça

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a abril 18, 2021 | 17:45
    Ramon abril 18, 2021 | 17:45
    Notícia treta de l'aixella. En el cas del Barça, el doblet és Lliga-Copa d'Europa. De fet, no hem guanyat mai la Copa d'Europa sense guanyar també la Lliga. En canvi, doblet de Lliga i Copa, això és raríssim. Ha passat tres o quatre cops en la darrera dècada però la immensa majoria dels catalans només ho havien viscut el del primer any de Van Gaal. L'anterior vegada havia passat amb l'Elvis Presley fent el soldat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa