Món Esport
Les decepcions per a Marc Márquez no acaben mai: “Són moments durs”
  • CA

El pilot català de MotoGP Marc Márquez s’ha endut una nova decepció després de saber que es perdrà el final de temporada a causa d’una diplopia, un problema a la vista que li impedirà ser present al Gran Premi de Xest del pròxim cap de setmana. El Tro de Cervera ja va haver de renunciar a la darrera cursa, la del Gran Premi de Portugal, després de patir un accident durant els entrenaments que li va causar una contusió al cap i aquesta afectació posterior a la seva visió. D’aquesta manera, ja no se’l podrà veure dalt d’una moto, com a mínim, fins al Mundial vinent.

Així ho ha anunciat ell mateix a les seves xarxes socials, on no ha amagat que ho està passant molt malament: “Són moments durs, sembla que plogui sobre mullat”. Cal recordar que la temporada passada va patir una lesió molt greu al primer Gran Premi que el va deixar fora de combat durant tot l’any i que també el va afectar en les dues primeres curses d’aquest 2021. Tot i això, Márquez, que ha passat per un any de transició, es troba a la sisena posició de la classificació general i ha pogut guanyar fins a tres Grans Premis i ha fet un podi més.

Márquez ja va patir una diplopia el 2011 i ell mateix ha explicat que es tracta d’una afectació que causa “visió doble”. Això, evidentment, no permet la conducció d’un vehicle de MotoGP. Tanmateix, el fet que ja sàpiga de què es tracta fa que la recuperació se li faci més fàcil, sobretot mentalment. D’aquesta manera, el més probable és que el curs vinent ja es pugui reincorporar al Mundial des de l’inici i sense cap transició que valgui, cosa que el tornaria a situar entre els favorits a aconseguir el títol.



Més notícies
Marc Gasol, en arxiu | Europa Press
Marc Gasol podria convertir-se en nou jugador del Barça
Notícia: Marc Gasol podria convertir-se en nou jugador del Barça
Comparteix
Així ho ha reconegut el director general de la secció, Juan Carlos Navarro
Philippe Coutinho, jugador del Barça | Europa Press
Revolta interna al vestidor del Barça contra Coutinho
Notícia: Revolta interna al vestidor del Barça contra Coutinho
Comparteix
La plantilla blaugrana està farta de l'actitud del brasiler

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa