Món Esport
Marc Gasol podria convertir-se en nou jugador del Barça
  • CA

El pivot català Marc Gasol podria seguir el camí del seu germà Pau i dedicar l’últim tram de la seva carrera a l’equip amb el qual va debutar al bàsquet professional: el Futbol Club Barcelona. Així ho ha reconegut el director general de la secció, Juan Carlos Navarro, qui ha assegurat en una trobada amb mitjans de comunicació que “estem en converses amb ell perquè es pugui incorporar a l’equip. Navarro ha volgut deixar clar que encara no existeix una “negociació”, però ha insistit en què “m’agradaria poder comptar amb ell” i que el mateix Gasol “no ha dit que no i ara té l’última paraula”.

Cal recordar que actualment Marc Gasol es troba sense equip a l’NBA. Es va especular amb un possible retorn al bàsquet català de la mà del Bàsquet Girona, equip del qual n’és propietari i juga a la Lliga LEB Or. Tanmateix, aquesta opció, que en un primer moment semblava molt probable, s’ha anat refredant. El mitjà dels Gasol va debutar amb el Barça el 2003 i hi va jugar fins a tres temporades. Aleshores va fitxar per l’aleshores Akasvayu Girona, on va jugar fins al 2007, quan va fer el salt definitiu a l’NBA. Als Estats Units es va convertir en un dels millors del món en la seva posició i va tocar el cel el 2019, quan va guanyar l’anell amb els Toronto Raptors. Tot i això, ell es va convertir en llegenda als Memphis Grizzlies.

D’altra banda, cal destacar també que en aquesta trobada amb els mitjans de comunicació el directiu que gestiona la secció de bàsquet, Josep Cubells, ha parlat de la construcció del nou Palau Blaugrana, una de les peces principals de l’Espai Barça. Ha detallat que estarà llest per a la temporada 2025-2026 i que tindrà una capacitat per a 15.000 espectadors.



Més notícies
Philippe Coutinho, jugador del Barça | Europa Press
Revolta interna al vestidor del Barça contra Coutinho
Notícia: Revolta interna al vestidor del Barça contra Coutinho
Comparteix
La plantilla blaugrana està farta de l'actitud del brasiler
Xavi Hernández, a la banqueta del Camp Nou | Europa Press
Els tres grans perjudicats per l’arribada de Xavi al Barça
Notícia: Els tres grans perjudicats per l’arribada de Xavi al Barça
Comparteix
El nou entrenador blaugrana ha demanat el relleu de Juanjo Brau, Albert Roca i Jordi Melero

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Lluís Nicolau a novembre 09, 2021 | 16:46
    Lluís Nicolau novembre 09, 2021 | 16:46
    Ha detallat que estarà llest per a la temporada 2015-2016..... NO hauria de dir 2025-2026?
  2. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a novembre 09, 2021 | 21:40
    No volem inadaptats a Can Barça novembre 09, 2021 | 21:40
    Si no ho tinc mal entès, en Marc Gasol no és botifler com son germà Pau que ignora la llengua catalana en els seus comunicats

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa