Xavi Hernández, nou entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, no ha arribat en un moment gens fàcil per fer-se càrrec de la banqueta del Camp Nou. No només per la mala situació econòmica i esportiva que viu el conjunt blaugrana, sinó també perquè s’ha hagut de posar al capdavant de l’equip a mig curs, sense una pretemporada per poder treballar amb calma.

Tot i això, a Xavi no li ha tremolat el pols a l’hora de prendre mesures dràstiques per canviar el rumb del Barça. Si bé ahir es coneixia que Juanjo Brau, fins ara cap dels fisioterapeutes del primer equip masculí de futbol, perdia el seu lloc i anava a una altra àrea del club, dos noms més han aparegut posteriorment. Un altre damnificat, també relacionat amb l’aspecte mèdic, és el preparador físic Albert Roca. Això s’ha de llegir en clau de la gran plaga de lesions que està vivint el conjunt culer, que actualment compta amb fins a dotze futbolistes amb problemes físics de característiques diferents. Els seus llocs els ocuparan dos homes de la màxima confiança de Xavi, Carles Nogueira, Jaume Munill i Iván Torres.

El tercer gran perjudicat per l’arribada del tècnic egarenc ha estat Jordi Melero, fins ara analista del club, segons ha revelat ESPN. Sempre segons aquesta televisió esportiva, Melero ha estat acomiadat i no serà recol·locat a una altra àrea, tot i que la seva trajectòria al Barça comencés en l’època de Pep Guardiola. Des d’aleshores havia estat vinculat a l’entitat blaugrana de diverses formes i tenia bona relació amb els jugadors del primer equip. Malgrat tot ha estat acomidat i el seu càrrec l’ocuparà una altra persona que ha treballat amb Xavi a l’Al-Sadd durant els darrers anys: David Prats.Més notícies
Pep Guardiola i Xavi Hernández, en arxiu | FC Barcelona

Guardiola es desfà en elogis cap a Xavi

Notícia: Guardiola es desfà en elogis cap a Xavi
Comparteix
"Segur que tirarà la situació endavant", ha assegurat
Notícia: Guardiola es desfà en elogis cap a Xavi - Mobile
Xavi Hernández, durant la seva presentació | FC Barcelona

Xavi: “Que se’m compari amb Guardiola ja és un èxit”

Notícia: Xavi: “Que se’m compari amb Guardiola ja és un èxit”
Comparteix
El nou entrenador del Barça ha atès els mitjans de comunicació en roda de premsa el dia de la seva presentació
Notícia: Xavi: “Que se’m compari amb Guardiola ja és un èxit” - Mobile

Nou comentari

Comparteix