Món Esport
El Baxi Manresa comença l’ACB amb una derrota a Saragossa (98-91)
  • CA

El Baxi Manresa ha perdut en la primera jornada de Lliga ACB a la pista del Casademont Saragossa (98-91). L’equip de Pedro Martínez s’ha mostrat força intermitent i ha concedit alguns parcials al seu rival que li han impedit sumar un triomf. La millor notícia pels visitants ha estat el gran partit del nou fitxatge, Sylvain Francisco, que ha fet 24 punts. Els líders anotadors del conjunt saragossà han estat Matt Mobley i Adam Wasczinsky, amb 17 punts.

Els catalans han signat un començament de partit molt bo i han aconseguit un avantatge de nou punts. Però els locals han reaccionat amb l’entrada dels jugadors de la banqueta i han capgirat el partit després d’un parcial de 18-7. El Saragossa ha acabat el primer quart per davant al marcador (22-20).

Els aragonesos han aprofitat la inèrcia del final del període inicial per continuar ampliant l’avantatge al segon quart. Sylvain Francisco ha aparegut al moment més crític del Manresa a la primera part per posar fi a la mala dinàmica dels catalans. El francès ha liderat una petita reacció visitant que ha permès retallar la diferència abans del descans (47-41).

El Saragossa ha tornat a dominar durant els primers minuts del tercer temps gràcies als nou punts de Matt Mobley en aquest període. L’equip de Pedro Martínez no ha aconseguit ser sòlid en defensa en aquest quart i han concedit 29 punts que han ampliat considerablement l’avantatge aragonès (76-65).

Però el Manresa no ha entregat l’espasa i ha remat contra corrent als últims deu minuts fins que s’ha col·locat a tan sols quatre punts de diferència. No obstant això, el Saragossa ha recuperat els deu punts d’avantatge un minut després i el partit ha quedat sentenciat a favor de l’equip de Jaume Ponsarnau.



Més notícies
Pierre Oriola, jugador del Barça de bàsquet | FC Barcelona
El Barça debuta a la Lliga amb una triomf molt suat (85-78)
Notícia: El Barça debuta a la Lliga amb una triomf molt suat (85-78)
Comparteix
Els blaugranes s'han complicat el partit després d'un tercer quart desastrós
Ante Tomic encistella amb la Penya | Joventut de Badalona
La Penya sua contra el Bilbao, però arrenca la Lliga amb victòria (85-79)
Notícia: La Penya sua contra el Bilbao, però arrenca la Lliga amb victòria (85-79)
Comparteix
Derek Willis ha estat el màxim anotador dels verd-i-negres amb 17 punts

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa