Món Esport
El Barça debuta a la Lliga amb una triomf molt suat (85-78)
  • CA

El Barça ha superat l’UCAM Múrcia al Palau Blaugrana per 85-78 a la primera jornada de la Lliga ACB. L’equip de Jasikevicius ha hagut de patir per sumar aquest triomf per culpa d’un mal tercer quart. Higgins i Mirotic han estat els màxims anotadors de l’equip local amb 18 punts cadascun.

L’equip blaugrana ha arrencat el partit de la millor manera liderat per Mirotic i Higgins. Entre tots dos jugadors han sumat tretze punts al primer període. Els blaugranes han anotat tres triples gairebé seguits que han ampliat la diferència fins als setze punts només començar. L’UCAM ha anotat quatre punts als últims 14 segons del primer quart i ha escurçat una mica l’avantatge culer (26-14).

L’equip de Jasikevicius no ha aconseguit mantenir el nivell d’encert al segon quart, però si la intensitat defensiva. Novament, els locals tan sols han concedit catorze punts al segon període. Aquest fet ha permès que el Barça conservés un avantatge considerable al descans (42-28).

L’escenari ha canviat totalment al tercer quart. Els murcians han passat per sobre del Barça liderats pels 16 punts que han fet entre Webb i Taylor. Els blaugranes s’han estancat en atac i en defensa, perdent cinc pilotes i concedint 30 punts en el tercer període al seu rival. L’equip de Sito Alonso ha igualat el partit abans dels últims deu minuts (58-58).

El marcador s’ha mantingut ajustat durant l’inici de l’últim quart. El Barça ha aconseguit un marge de nou punts quan faltaven tres minuts gràcies a un parcial de 9-1. Però, tot seguit, l’UCAM Múrcia ha tornat a retallar la diferència fins als tres punts. No obstant això, els blaugranes han aconseguit forçar diverses faltes als últims segons i han sentenciat el partit per mitjà del seu encert des del tir lliure.



Més notícies
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman extreu una valoració positiva del 0-3 contra el Bayern
Notícia: Koeman extreu una valoració positiva del 0-3 contra el Bayern
Comparteix
El tècnic blaugrana s'ha indignat quan els periodistes s'han referit al seu futur
Laia Sanz celebra el seu títol del Mundial de Trial | Europa Press
Toni Bou i Laia Sanz completen el doblet català al Mundial de Trial
Notícia: Toni Bou i Laia Sanz completen el doblet català al Mundial de Trial
Comparteix
El pierenc suma 29 mundials i la pilot de GasGas 14 títols de Trial

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa