Món Esport
Toni Bou i Laia Sanz completen el doblet català al Mundial de Trial
  • CA

L’esport català té a Toni Bou i Laia Sanz com a referents des de ja fa uns anys. Tots dos pilots són autèntiques estrelles del Trial i ho han tornat a demostrar aquesta temporada, on han aconseguit un nou títol mundial en la modalitat a l’aire lliure. Ambdós esportistes s’han imposat a la darrera prova del Campionat del Món, disputada a Portugal, i s’han assegurat la primera posició de la classificació general del Mundial.

Pel que fa a Toni Bou, la seva trajectòria és inigualable. El pierenc ha aconseguit el seu quinzè títol del Mundial a l’aire lliure, però és que aquest pilot ho ha guanyat absolutament tot des del 2007. Des d’aquell any, Bou ha estat campió als 15 campionats del món outdoor i als 14 indoor que s’han disputat. Per tant, el català suma un total de 29 títols de trial. Aquest esportista ha afrontat l’última jornada del Mundial força tranquil, ja que tan sols necessitava un punt per conquerir el títol. Finalment, ha guanyat també aquesta prova.

Toni Bou celebra el seu 29è Mundial de Trial | Europa Press
Toni Bou celebra el seu 29è Mundial de Trial | Europa Press

Quant a Laia Sanz, la pilot catalana ha aixecat el seu catorzè títol del Campionat del Món de Trial. L’esportista de Corbera de Llobregat arribava segona a l’última prova del Mundial, per darrere de la britànica Emma Bristow. Però, Laia Sanz ha aconseguit el triomf a Portugal i ha aconseguit assolir la primera posició de la classificació general.

Aquest títol de la catalana té molt de mèrit si tenim en compte que no participava al Mundial de Trial des del 2013. La pilot de GasGas ha dedicat als últims anys a participar al Rally Dakar i al Campionat del Món d’Enduro. Sanz ha guanyat cinc campionats en aquesta última modalitat. Per tant, el seu palmarès suma un total de 19 títols.



Més notícies
Leo Messi durant un partit amb el PSG | Europa Press
Les xifres del contracte de Messi, al descobert
Notícia: Les xifres del contracte de Messi, al descobert
Comparteix
L'exblaugrana cobraria 30 milions aquest curs i 40 el següent
Ante Tomic encistella amb la Penya | Joventut de Badalona
La Penya sua contra el Bilbao, però arrenca la Lliga amb victòria (85-79)
Notícia: La Penya sua contra el Bilbao, però arrenca la Lliga amb victòria (85-79)
Comparteix
Derek Willis ha estat el màxim anotador dels verd-i-negres amb 17 punts

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa