Món Esport
El kenià Kipchoge i els Estats Units protagonitzen el comiat dels Jocs Olímpics
  • CA

Els Jocs Olímpics de Tòquio han completat aquest diumenge la darrera jornada, on quedaven molt poques competicions per resoldre. En primer lloc, s’ha celebrat una de les proves estrella de la cita olímpica, la marató. El guanyador ha estat el kenià Eliud Kipchoge. Aquest atleta ha aconseguit la seva segona medalla d’or, ja que també va ser el campió d’aquesta competició a Rio 2016.

Durant el darrer dia de la cita olímpica, Bulgària s’ha proclamat campiona de la prova per equips femenina de gimnàstica rítmica. En ciclisme de pista, el britànic Jason Kenny ha guanyat a la modalitat Keirin, i la canadenca Kelsey Mitchell a l’esprint femení. Al mateix temps, s’han celebrat les finals de pes lleuger de boxa, on el cubà Andy Cruz i la ivoriana Kellie Harington han obtingut l’or.

A més, aquesta jornada ha completat totes les competicions d’esports col·lectius. Al bàsquet femení, no hi ha hagut cap sorpresa. Els Estats Units han superat el Japó per 90-75 i han obtingut el seu setè or consecutiu. Les jugadores nord-americanes Sue Bird i Diana Taurasi han fet història en aquesta final en sumar el seu cinquè metall daurat.

Els Estats Units també han pujat a l’esglaó més alt del podi al torneig femení de voleibol després de guanyar per 3 a 0 al Brasil. D’altra banda, França ha guanyat la medalla d’or en handbol femení gràcies a la seva victòria davant del Comitè Olímpic Rus per 30-25.  L’última prova en resoldre’s de tots els Jocs Olímpics ha estat el waterpolo masculí. Sèrbia ha estat la selecció campiona, en superar a Grècia per 13-10.

Pel que fa a la delegació espanyola, no ha pogut aprofitar la seva darrera oportunitat de sumar una medalla. La selecció espanyola de waterpolo masculí ha perdut el partit per la medalla de bronze davant Hongria per 9 a 5. Espanya tanca aquests Jocs Olímpics amb 17 medalles.



Més notícies
Les jugadores de la selecció espanyola de waterpola després de rebre la medalla de plata | Twitter Comitè Olímpic Espanyol
Espanya aconsegueix la plata en waterpolo amb gairebé totes les jugadores catalanes
Notícia: Espanya aconsegueix la plata en waterpolo amb gairebé totes les jugadores catalanes
Comparteix
Espanya he perdut la final dels Jocs Olímpics davant Estats Units per 14 a 5
El basquetbolista Kevin Durant celebra la medalla d'or en bàsquet | Europa Press
Els Estats Units guanyen cinc ors i Espanya es queda amb ganes de més
Notícia: Els Estats Units guanyen cinc ors i Espanya es queda amb ganes de més
Comparteix
Les seleccions espanyoles de futbol masculí i waterpolo femení han perdut les seves respectives finals

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa