Món Esport
Els Estats Units guanyen cinc ors i Espanya es queda amb ganes de més
  • CA

Els Estats Units han signat un dels millors dies de la seva participació en aquests Jocs Olímpics. Els nord-americans han aconseguit la medalla d’or en bàsquet després de superar a França per 82 a 87. També s’han proclamat campions olímpics els seus equips d’atletisme masculí i femení de la cursa de relleus de 4×400 metres i la golfista Nelly Korda. A més, el seu equip de waterpolo femení ha aconseguit el metall daurat després de superar a Espanya en la final per 14-5. No obstant això, als estatunidencs se’ls ha escapat la final de beisbol, que han perdut per 2 a 0 davant el Japó.

Pel que fa a la delegació espanyola, ha sumat quatre medalles, però tres d’elles no han satisfet pas als seus protagonistes. De fet, la que més il·lusió ha produït és la de bronze que ha aconseguit l’equip masculí d’handbol en superar a Egipte. Espanya ha sumat tres plates, però les expectatives dels representants espanyols eren aconseguir l’or, almenys, en la final masculina de futbol i a la K4 500 de piragüisme. En aquesta darrera prova, el català Saúl Craviotto ha fet història. On era més esperada la derrota de la selecció espanyola era a la final femenina de waterpolo que han guanyat els Estats Units de forma folgada com hem comentat anteriorment.



Més notícies
Els jugadors d'Espanya i del Brasil disputen la final dels Jocs Olímpics | Twitter selecció espanyola de futbol
Espanya es queda sense la medalla d’or de futbol
Notícia: Espanya es queda sense la medalla d’or de futbol
Comparteix
Brasil es proclama campió olímpic en vèncer a la final per 2 a 1
Les jugadores de la selecció espanyola de waterpola després de rebre la medalla de plata | Twitter Comitè Olímpic Espanyol
Espanya aconsegueix la plata en waterpolo amb gairebé totes les jugadores catalanes
Notícia: Espanya aconsegueix la plata en waterpolo amb gairebé totes les jugadores catalanes
Comparteix
Espanya he perdut la final dels Jocs Olímpics davant Estats Units per 14 a 5

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa