Món Esport
James Harden fa història en el seu debut a Brooklyn
  • CA

El carismàtic jugador de bàsquet barbut James Harden tot just acaba de canviar els Houston Rockets pels Brooklyn Nets. Del sud àrid dels Estats Units, s’ha traslladat a la lluminosa Nova York i, amb la mateixa intensitat amb la qual brilla la ciutat, ha brillat ell mateix en el seu debut.

Els Nets han jugat contra els Orlando Magic en una de les primeres jornades de la fase regular de l’NBA. L’expectació que genera el trio Harden-Durant-Irving (aquest darrer no hi ha pogut ser per uns “problemes personals” que el tenen apartat de l’equip des de fa molt temps) ha estat a l’altura del que la gent podia esperar. De fet, ni els més optimistes haurien pogut imaginar que La Barba faria història en el seu debut.

Harden s’ha convertit en el primer jugador dels Nets que signa un triple-doble en el seu primer partit a la franquícia. L’escorta americà ha anotat 32 punts, ha capturat 12 rebots i ha repartit 14 assistències, demostrant que porta molt bé que tots els focus el mirin. Kevint Durant també ha brillat, amb 42 punts, 4 rebots i 5 assistències.



Més notícies
Fita històrica a l’NBA
Notícia: Fita històrica a l’NBA
Comparteix
Becky Hammon es converteix en la primera entrenadora principal a la millor lliga de bàsquet del món
VÍDEO | L’espectacle de Curry des de la línia de tres
Notícia: VÍDEO | L’espectacle de Curry des de la línia de tres
Comparteix
El base dels Golden State Warriors ha revolucionat les xarxes socials amb una ratxa de triples increïble

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa