Becky Hammon, tècnica assistent dels San Antonio Spurs, ha fet història a l’NBA en convertir-se en la primera dona a dirigir un partit de la millor lliga de bàsquet del món. L’exjugadora ho ha pogut fer gràcies a l’expulsió del veterà Gregg Popovich quan faltaven quatre minuts per al descans del partit entre l’equip texà i els Los Angeles Lakers.

Tot ha anat molt de pressa. En Popovich m’ha assenyalat a mi quan l’han expulsat. Això és tot. Sincerament, en aquell moment només he intentat guanyar el partit. No penso massa en la imatge que dona tot plegat, perquè és aclaparador. He intentat fer la meva feina i estar concentrada a ajudar els jugadors. No he tingut gaire temps per reflexionar. Ha estat una situació d’aprenentatge per a tots nosaltres, però m’hauria agradat acabar amb una victòria”, ha declarat Hammon, que ha recordat que “fa 13 anys que soc a San Antonio i la franquícia ha confiat sempre en mi”.

Els Spurs, no obstant això, han acabat perdent contra els actuals campions de l’NBA (107-121). LeBron James, l’estrella dels Lakers, ha volgut felicitar Hammon. “Òbviament és algú que ha fet molt bé la seva feina i ara ha tingut una gran oportunitat. Ha estat bonic escoltar-la com marcava les jugades. És molt apassionada”, ha valorat l’aler.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa