Món Esport
Itàlia, Yulimar Rojas i Dressel protagonistes del dia de la prova reina
  • CA

L’atletisme ha estat el plat fort de la vuitena jornada de competició dels Jocs Olímpics de Tòquio. La final de la prova dels 100 metres, considerada la més important de la cita olímpica, ha estat el principal focus d’atenció del dia El guanyador ha estat l’italià Marcell Jacobs, amb un temps de 9,80 segons. La delegació italiana ha tingut temps per una alegria més, ja que Gianmarco Tamberi s’ha penjat la medalla d’or a la prova de salt d’alçada. Aquest atleta ha compartit el metall daurat amb el catarí Mutaz Essa Barshim. Tots dos esportistes han estat els únics en superar l’alçada de 2,37 i han decidit no realitzar un desempat i compartir la medalla d’or.

Els altres dos noms propis del dia són els de Yulimar Rojas i Caeleb Dressel. L’atleta veneçolana s’ha proclamat campiona olímpica després de superar el rècord del món de triple salt. Rojas ha aconseguit una distància de 15,67 metres. Pel que fa al nedador americà, ha completat la seva participació als Jocs Olímpics guanyant una cinquena medalla d’or a la prova masculina de relleus 4×100 estils. Dressel també s’ha proclamat campió olímpic a les modalitats de 100 metres lliures, 50 metres lliures, 100 metres papallona, i relleus 4×100 lliures mixtes.

D’altra banda, la delegació espanyola ha aconseguit dues noves medalles. Ana Peleteiro ha acompanyat Yulimar Rojas al podi del triple salt, on s’ha penjat la medalla de bronze. A més, el gimnasta Ray Zapata ha aconseguit el metall platejat a l’exercici de terra. Les males notícies per a Espanya han estat l’eliminació de la selecció masculina dhoquei herba davant Bèlgica i la derrota de l’equip masculí de bàsquet. Aquesta desfeta obliga als homes de Sergio Scariolo a enfrontar-se contra Estats Units, la gran favorita per guanyar l’or als quarts de final.



Més notícies
Yulimar Rojas durant la prova de triple salt | Europa Press
Una atleta del Barça fa història als Jocs Olímpics de Tòquio
Notícia: Una atleta del Barça fa història als Jocs Olímpics de Tòquio
Comparteix
Yulimar Rojas ha aconseguit la medalla d'or i el rècord del món en triple salt
Fátima Gálvez i Alberto Fernández | Twitter Comitè Olímpic Espanyol
La jornada del primer or espanyol té Djokovic com a protagonista negatiu
Notícia: La jornada del primer or espanyol té Djokovic com a protagonista negatiu
Comparteix
La delegació espanyola ha viscut el seu millor dia dels vuit de competició que s'han celebrat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa