Món Esport
L’handbol català està d’enhorabona

El Barça d’handbol ha conquerit la Copa en un duel apassionant contra el Granollers a la localitat malaguenya d’Antequera (26-30). Feia set anys que no es vivia una final catalana i aquesta ha acabat amb el mateix resultat que l’anterior, és a dir, amb els culers alçant el trofeu. Tot i això, els vallesans han estat a punt de donar la gran sorpresa i endur-se aquesta competició amb un primer temps sensacional. Ara bé, els blaugranes han reaccionat a temps i en una segona meitat exemplar han donat la volta al marcador i han conquerit la seva novena Copa consecutiva i la vint-i-sisena de la seva història. També és el primer títol que aixeca Antonio Carlos Ortega com a tècnic del Barça.

El Granollers ha estat a punt de donar la gran sorpresa al Barça

Tot i que la final ha acabat amb el resultat més previsible, el desenvolupament del partit ha deixat palès que l’handbol català viu un gran moment de forma i més enllà de la victòria blaugrana, també ha destacat el gran paper que ha fet el Granollers. Els vallesans han dominat de forma incontestable la primera meitat i han marxat al descans amb quatre gols d’avantatge. Si bé a la segona part s’ha posat de manifest la superioritat del Barça pel que fa a experiència i plantilla, també s’ha de dir que el Granollers ha lluitat fins al final i que ha marxat d’Antequera amb bones sensacions, si bé s’han quedat a les portes d’un moment històric per al club.

Barça i Granollers, una temporada per emmarcar

De fet, la temporada dels dos equips catalans està sent molt bona. No cal dir que el Barça, com sempre, està dominant totes les competicions. Ja ha guanyat la Copa, té la Lliga Asobal perfectament encarrilada i s’ha classificat de forma directa per als quarts de final de la Champions. Ara bé, el Granollers no només ha aconseguit arribar a aquesta final de Copa i plantar cara al totpoderós Barça, sinó que a la Lliga també està rendint a un gran nivell i és el segon classificat, empatat a punts amb el Bidasoa Irun.



Més notícies
La Volta Ciclista a Catalunya de 2022 ha estat un gran èxit | Volta Ciclista a Catalunya
El gran èxit de la Volta Ciclista a Catalunya
Notícia: El gran èxit de la Volta Ciclista a Catalunya
Comparteix
La competició d'inicis de temporada del món del ciclisme s'ha posicionat com a una cursa molt atractiva
Andrés Feliz anota davant Laprovittola i Nigel-Hayes | Joventut de Badalona
Una Penya de rècord sorprèn el Barça i el Manresa viu una polèmica racista
Notícia: Una Penya de rècord sorprèn el Barça i el Manresa viu una polèmica racista
Comparteix
Els blaugranes segueixen sent líders i el Manresa és tercer amb les mateixes victòries que el Joventut, quart

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa