Món Esport
VÍDEO | Hamilton i Verstappen pateixen un greu accident a Monza
  • CA

Hamilton i Verstappen ja s’havien agafat la matrícula a la primera volta del circuit de Monza, on s’han tocat per primera vegada. A la volta 26, s’han tornat a veure les cares en la lluita per la setena posició. Llavors, l’holandès ha intentat avançar per l’interior al britànic i els cotxes de tots dos han acabat impactant i sortint del circuit. El cotxe del pilot de Red Bull ha acabat a sobre del Mercedes de Hamilton. Ambdós s’han vist obligats a abandonar.

Un cop ha acabat la cursa, l’organització del Mundial ha considerat com a culpable d’aquest incident a Verstappen. L’holandès perdrà tres posicions a la graella de sortida del pròxim gran premi com a sanció. Aquesta decisió ha estat polèmica perquè els comissaris de la Federació Internacional d’Automobilisme no va sancionar Hamilton al GP de Silverstone quan va treure Verstappen de la pista.

El guanyador del Gran Premi de Monza ha estat l’australià Daniel Ricciardo. Max Verstappen continua líder del Mundial amb cinc punts d’avantatge sobre Hamilton. El tram final del Mundial es presenta molt emocionant i encara queden set curses per la seva finalització.



Més notícies
Els jugadors de l'Espanyol i l'Atlètic de Madrid disputen la pilota | Atlètic de Madrid
L’Espanyol perd a l’últim minut contra l’Atlètic de Madrid (1-2)
Notícia: L’Espanyol perd a l’últim minut contra l’Atlètic de Madrid (1-2)
Comparteix
Lemar ha capgirat el marcador al minut 99
Francesco Bagnaia durant el GP d'Aragó | Europa Press
Bagnaia guanya la partida a Márquez i s’imposa a Aragó
Notícia: Bagnaia guanya la partida a Márquez i s’imposa a Aragó
Comparteix
L'italià aconsegueix la seva primera victòria en Moto GP en una gran cursa de Márquez

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa